Реклама
Реклама
Реклама

Про затвердження Лісового плану Алтайського краю

Сьогодні, 13.08.2018, на офіційному сайті Алтайського краю, для громадського обговорення, розміщений Проект Лісового плану Алтайського краю , Який вступить в силу з 01.01.2019 року терміном на 10 років.

Міністерством природних ресурсів і екології АК будуть розглянуті всі пропозиції і зауваження щодо цього документа, що надійшли до 14 вересня 2018 року.

ДОВІДКА. Лісовий план суб'єкта Російської Федерації є документом лісового планування, в якому визначаються цілі та завдання лісового планування, заходи по здійсненню планованого освоєння лісів, розташованих в межах лісництв і лісопарків на території суб'єкта Російської Федерації, і зони такого освоєння.

Відповідно до частини 3 статті 86 Лісового кодексу Російської Федерації Лісовий план суб'єкта Російської Федерації затверджується вищою посадовою особою суб'єкта Російської Федерації (керівником вищого виконавчого органу державної влади суб'єкта Російської Федерації).

Відповідно до частини 5 названої статті типова форма і склад лісового плану суб'єкта Російської Федерації, порядок його підготовки і внесення в нього змін встановлюються уповноваженим центральним органом виконавчої влади.

Відповідно до Наказу Міністерства природних ресурсів і екології Російської Федерації від 20.12.2017 р № 692 «Про затвердження типової форми і складу лісового плану суб'єкта Російської Федерації, порядку його підготовки і внесення в нього змін» розробка лісового плану суб'єкта здійснюється органами державної влади суб'єкта Російської Федерації в межах повноважень визначених відповідно до частини 1 статті 83 Лісового кодексу Російської Федерації. Лісовий план суб'єкта Російської Федерації складається строком на 10 років.

Управління лісами Мінприроди АК за матеріалами відділу організації та забезпечення використання лісів

ПОСИЛАННЯ НА ДЖЕРЕЛО ОБОВ'ЯЗКОВА: www.altaipriroda.ru