Реклама
Реклама
Реклама

Олексій Панін розповів, за що побив двох жінок

Панін дав свідчення у справі про бійку

Панін, який влаштував дебош в придорожньому кафе, в усьому звинувачує свою нестриманість і надмірну емоційність.

Жертвами розлюченого Паніна стали господиня і одна з відвідувачок кафе "Пенкино", куди 33-річний артист зайшов за пляшкою води.

"Олексій не заперечує, що вдарив Ольгу Осипову, - розповів слідчий ОВС Камешковского району Андрій Горбунов. - За його словами, він попросив її продати води без черги для якогось малюка, що плаче. Продавщиця ж нібито в грубій формі відмовила йому, обізвавши алкоголіком і селюками. Тоді Панін і заліпив їй ляпаса.

Зараз артист виступає в ролі обвинуваченого, але кримінальна справа поки не заведено, йде дослідча перевірка ".

Тим часом потерпіла збирається відсудити у знаменитості солідну компенсацію.

"У мене вивих двох нижніх і двох верхніх зубів, сильний удар і травма губи, - каже 46-річна Ольга. - Від ляпасів таких каліцтв не залишається. У висновку лікарі написали, що травми шкоди здоров'ю не завдали. Я очам не повірила, ледве розмовляю після ударів, голова паморочиться ".

Друга жертва Паніна, 28-річна Олена Махікова, якою актор пробив голову пляшкою, так і не зважилася написати на улюбленого актора заяву в поліцію.

"Олексій переді мною вибачився, - каже Олена. - Не хочу, щоб його посадили. Краще по телику його буду дивитися! Тим більше що зараз ми знайомі особисто".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Твій день