Реклама
Реклама
Реклама

Жертва жорсткого побиття в Миколаєві і раніше в комі: вже 16-ту добу

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 березня 2012, 16:43 Переглядів: 26 березня 2012, 16:43 Переглядів:   Олександра Попова стала жертвою п'яного дебошира

Олександра Попова стала жертвою п'яного дебошира. Фото: news.nikcity.com.

Стан Олександри Попової, яку жорстоко побили в ніч з 9 на 10 березня в сквері Чорнобильців в Миколаєві, залишається важким - ось уже 16 днів вона в комі. Про це розповів тітка Саші Ірина Цветухина.

"Лікар каже, що стан Саші з п'ятниці не змінилося. Вона не приходить до тями. З четверга апарат штучного дихання підключений через отвір в трахеї. Лікар, яка лікує Сашу, сказала, що ситуація важка. Сьогодні вони знову збираються всі разом і будуть вирішувати що робити ", - розповіла Ірина Миколаївна.

Читайте також: У другої жертви побиття в Миколаєві відмирають клітини мозку: їй терміново потрібна кров
<a href="https://www.segodnya.ua/news/14350890.html"> Джерело </a>

Вона також повідомила, що апарат для проведення плазмоферезу, який необхідний дівчині, лікарям вдалося знайти - його привезуть з лікарні МВС .

Щоб уникнути появи пролежнів, щодня Саші роблять масаж спини і кінцівок - вона вже досить давно в нерухомому стані.

У той же час адвокат Олександри Володимир Тимошин сьогодні повторно розіслав ЗМІ розрахунковий рахунок мами дівчини, Алли Миколаївни Гудзь, з проханням допомогти - кожен день на ліки йде величезна сума. Алла Миколаївна працює двірником, під її опікою знаходиться старенька мама-інвалід - самим їм не впоратися.

Читайте також: Миколаївський садист побив 18-річну дівчину до коми на очах у дружини і подруги

Всі, хто хоче допомогти Олександрі, можуть перерахувати кошти сюди: картка " ПриватБанк "№4627081740349761," Поповнення картки для Олександри Попової ".

Завтра о 10 годині в палату до Саші прийде батюшка. Тітка і мама Олександри Попової сподіваються, що молитва допоможе їх дівчинці "повернутися".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Жертва жорсткого побиття в Миколаєві і раніше в комі: вже 16-ту добу". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ