Реклама
Реклама
Реклама

Технології «Лабораторії Касперського» забезпечать безпечне навчання школярів Саратовської області

З метою забезпечення інформаційної безпеки шкіл і огорожі учнів від інтернет-загроз Міністерство освіти Саратовської області обрало комплексне рішення «Лабораторії Касперського» - Kaspersky Security для бізнесу З метою забезпечення інформаційної безпеки шкіл і огорожі учнів від інтернет-загроз Міністерство освіти Саратовської області обрало комплексне рішення «Лабораторії Касперського» - Kaspersky Security для бізнесу. Захисна платформа дозволила створити уніфіковану систему безпеки в 1200 навчальних закладах області, що забезпечило комфортну і вільну від будь-яких кіберзагроз середовище для навчання дітей.

Тетяна Семенова, начальник відділу розвитку загальної та додаткової освіти Міністерства освіти Саратовської області зазначила: «Нам більше не доводиться постійно контролювати дітей під час навчання, перевіряючи, чи не відвідують вони небажані сайти і не витрачають час, відведений на навчання, на інтернет-серфінг , соціальні мережі і розважальні ресурси. Тепер за нас це роблять технології «Лабораторії Касперського». Крім того, захисне рішення виключає можливість установки і запуску небажаних програм, тим самим захищаючи шкільні мережі від зараження шкідливим ПЗ ».

«Сфера освіти - це та область, в якій питання інформаційної безпеки вимагають особливої ​​уваги. У школах доступ до Інтернету мають зовсім юні користувачі, і вони неодмінно повинні бути захищені від будь-яких видів загроз і атак. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам кращий захист і передові технології і тому постійно працюємо над вдосконаленням своїх продуктів і рішень. Ми раді, що Міністерство освіти Саратовської області обрало саме нашу платформу для створення єдиної системи інформаційної безпеки в навчальних закладах регіону », - заявила Марина Усова, керівник відділу регіональних продажів« Лабораторії Касперського ».

Комплексна платформа «Лабораторії Касперського» Kaspersky Security для бізнесу включає в себе безліч передових інструментів і технологій для захисту всієї IT-інфраструктури, забезпечуючи збереження конфіденційної інформації та безпечний доступ користувачів до мережевих ресурсів. Крім повноцінного захисту традиційних робочих станцій і серверів, рішення Kaspersky Security для бізнесу дозволяє контролювати і захищати мобільні пристрої, надає передові антиспам-технології, дає можливість шифрувати найбільш важливу інформацію, а також допомагає керувати віддаленим доступом до корпоративної мережі. При цьому всі інструменти захисту максимально зручно представлені для IT-адміністраторів за допомогою єдиної графічної консолі і дозволяють ефективно управляти безпекою цілого підприємства.

джерело: http://www.kaspersky.ru/about/news/business/2016/Kaspersky-Lab-Saratov-safe-schools

Опубліковано: 28.09.2016