Реклама
Реклама
Реклама

Школярі Броварів відвідали екоурокі (фото)

Компанія «Альянс Новобуд» вчить маленьких броварчан дбайливому ставленню до природи

Відомий забудовник «Альянс Новобуд» в новому навчальному році продовжив традицію проведення екоуроков для учнів молодших класів шкіл міста Бровари.

На цей раз діти дізнавалися в ігровій формі і обговорювали разом з лекторами, чому важливо бережно використовувати енергоресурси, для чого потрібно сортувати сміття, як доглядати за домашніми улюбленцями під час прогулянки на вулиці і як зробити навколишній світ кращим.

Головними дійовими особами екоуроков були самі школярі. Вони активно відповідали на питання, ділилися власним досвідом економії енергоресурсів, брали участь в тематичних вікторинах, демонструючи свою обізнаність, і отримували за це призи. А потім всі разом малювали ідеальний двір: чистий, квітучий, з деревами, газонами, домашніми улюбленцями, батьками і дітьми, які дбайливо за всім цим доглядають.

«Проведення екоуроков в школах Броварів для компанії« Альянс Новобуд »вже стає доброю традицією. Маючи певний досвід, можемо помітити, що наші діти досить добре обізнані в питаннях, які ми обговорюємо на екоуроках. Однак вони хочуть дізнаватися ще більше. І що найголовніше - застосовують отримані знання і навички на практиці », - підкреслив директор компанії-забудовника« Альянс Новобуд »Сергій Караванський.

В кінці уроку всім школярам на згадку про зустріч вручили подарунки від «Альянс Новобуд».

Читайте новини Comments.UA в соціальних мережах і.