Реклама
Реклама
Реклама

Допомога в отриманні іпотеки в СПб

  1. Пару слів про іпотеку
  2. Навіщо потрібен іпотечний брокер?
  3. Співпраця з кредитним брокером по етапах:
  4. Комісія іпотечного брокера

Хочете взяти вигідну іпотеку, але не знаєте, як вибрати найкращий кредит?

Банки відмовляють в отриманні іпотечного кредиту?

Чи не можете розібратися в умовах? Потрібна допомога в отриманні іпотеки?

Потрібна іпотека, але не вистачає першого внеску або довідок?

Іпотечний брокер Альянс допоможе вирішити ваші проблеми!

Заявка на іпотеку

Пару слів про іпотеку

Іпотечний кредит - кредит на придбання нерухомості, при якому заставою є сама нерухомість, що купується. Отличительно особливістю іпотечного кредитування є наявність предмета застави (квартира, заміський будинок), який залишається в користуванні позичальника. Однак, до повного погашення кредиту, позичальник не може повноцінно розпоряджатися об'єктом нерухомості - банк накладає на нього обтяження і продати, обміняти, перезаставити іпотечну квартиру неможливо. На сьогоднішній день, видача іпотечних кредитів є одним із пріоритетних напрямків діяльності здебільшого банків в Санкт-Петербурзі.

Практично кожен, хто хоче купити квартиру, змушений звертатися за іпотекою в банк. Ціни на нерухомість в місті та прилеглих передмістях зростають із такою швидкістю, що накопичити на квартиру практично неможливо, особливо якщо врахувати постійне знецінення грошей за рахунок великої інфляції в Росії.

Що таке іпотека. Детальніше.

Навіщо потрібен іпотечний брокер?

З брокером швидше і вигідніше. Найчастіше до іпотечних брокерів звертаються люди, які хочуть заощадити. Економія при зверненні до іпотечного брокера досягається двома шляхами.

  1. Багато банків дають знижку клієнтам брокерів до 1% річних або скасовують комісії за оформлення кредиту. Ця економія цілком відповідає комісії брокера, а часто і перевищує її.
  2. При зверненні до іпотечного брокера ви можете розраховувати на дійсно кращу пропозицію для ваших умов. Завдяки відпрацьованій системі підбору пропозицій, ми протягом одного дня зможемо порадити вам той чи інший банк. Звертаючись до брокера, ви економите не тільки час, а й гроші.

Вибір іпотечних програм сьогодні величезний і для того щоб підібрати найвигідніший і відповідний для вас кредит, зазвичай необхідно порівняти десяток банківських пропозицій за кількома параметрами. Зробити це самостійно досить важко, особливо якщо врахувати, що доведеться витратити час на збір достовірної інформації і розібратися у всіх термінах і поняттях.

Крім того, кредитний брокер здатний допомогти при отриманні іпотеки, якщо ви вже отримали один або кілька відмов. Банки ніколи не розкривають причин відмов і часто клієнтам залишається тільки гадати - що ж не сподобалося банкірам.

Співпраця з кредитним брокером по етапах:

  1. Клієнт звертається до нас по телефону або залишає заявку на сайті .
  2. Менеджер опитує клієнта і на основі цих даних робить попередній висновок і озвучує розмір комісії (в залежності від суми заявки - від 3 до 5% від суми). Якщо ми зможемо допомогти - клієнта запрошуємо в офіс з документами.
  3. В офісі підписується договір про співпрацю, беруться ксерокопії документів, з'ясовуються деталі. Цей етап може зайняти від півгодини до двох годин. Ніяких передоплат не потрібно! Всі послуги оплачуються по факту.
  4. Ми розсилаємо заявки в банки-партнери, де ймовірність схвалення максимальна. Термін розгляду іпотечних заявок - 2-3 дня. Клієнт інформується про хід справи по телефону або електронній пошті.
  5. Після отримання попереднього схвалення ми залагоджуємо дрібниці - страховки, оцінку об'єкта, спосіб внесення першого внеску, час угоди. Цей етап може займати до 1 місяця.
  6. У тому випадку якщо всі умови вас влаштовують, можна їхати в банк з оригіналами документів для підписання іпотечного договору. Наш співробітник може супроводжувати вас у банку.
  7. Після підписання договору (фактично - отримання іпотечного кредиту), клієнт вносить комісію.

Комісія іпотечного брокера

На даний момент ми пропонуємо кожному клієнту індивідуальний розмір комісії. Щоб розрахувати розмір комісії в вашому випадку - просто зателефонуйте нам!

Банки відмовляють в отриманні іпотечного кредиту?
Чи не можете розібратися в умовах?
Потрібна допомога в отриманні іпотеки?
Потрібна іпотека, але не вистачає першого внеску або довідок?
Навіщо потрібен іпотечний брокер?