Реклама
Реклама
Реклама

акт обстеження

  1. Акт обстеження: призначення
  2. Переваги співпраці з «ДВ Кадастр»

Наші фахівці гарантують оперативне і коректне складання такого документа, як акт обстеження об'єкта нерухомості Наші фахівці гарантують оперативне і коректне складання такого документа, як акт обстеження об'єкта нерухомості. Ми працюємо з замовниками з різних регіонів нашої країни.

Акт обстеження: призначення

Акт обстеження об'єкта складається, коли об'єкт припиняє своє існування. Причинами цього може бути стихійне лихо природного характеру, нещасний випадок, а також заплановані роботи по знесенню. У кожній подібній ситуації необхідно зняття об'єкта з кадастрового обліку .

Ціна
від 5000 руб.

Укладачі документа - кадастрові інженери - проводять ретельний огляд об'єкта, де воно знаходиться, зіставляють отримані дані з існуючими кадастровими відомостями і після цього оформляють акт обстеження Також відбувається завірення документа печаткою і підписом. Цей акт необхідний, щоб зняти з обліку то, що вже не існує і щоб не платити податок на майно.

Переваги співпраці з «ДВ Кадастр»

  • Ми строго і неодмінно дотримуємося терміни, своєчасно виконуємо потрібну роботу;
  • Ціни на наші послуги прозорі. Існує система знижок;
  • У нас працюють кваліфіковані інженери з солідним досвідом роботи з конкретної спеціальності, здатні вирішувати нестандартні робочі завдання;
  • Ми готові консультувати клієнтів, надавати допомогу в складних ситуаціях.

Звернувшись до досвідчених інженерам, ви гарантуєте собі бездоганне оформлення важливого документа, відсутність будь-яких проблем, пов'язаних з об'єктом нерухомості. Замовник надає офіційний документ, який підтверджує його право власності на об'єкт нерухомості-все інше ми робимо самі.