Реклама
Реклама
Реклама

Харківські академії дизайну і міського господарювання не будуть об'єднувати

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

24 квітня 2013, 17:43 Переглядів: 24 квітня 2013, 17:43 Переглядів:   Нещодавно в Харкові розгорівся скандал навколо об'єднання вузів

Нещодавно в Харкові розгорівся скандал навколо об'єднання вузів. Фото: shukach.com.

Сьогодні немає інформації про те, що планується злиття Харківської академії дизайну і мистецтв і Харківської академії міського господарства. Також немає "ніяких офіційних вказівок або циркулярів" по цьому приводу. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, передав сайт ХОДА.

Він зазначив, що існує ціла процедура злиття вузів, яка вимагає крім наказу Міністерства освіти і науки України, рішення Кабінету Міністрів і згоду обох колективів. "Те, що існує в Україні тенденція злиття вузів, це правда. У Харківській області зливаються три сільськогосподарські вузу, це факт. Але все інше - це можуть бути розмови і домисли", - сказав віце-губернатор.

Як писала "Сегодня" раніше, в Харкові з'явилися чутки про приєднання Академії дизайну і мистецтв до Університету міського господарства . Представники творчої вузу запевняють, що подібний крок погубить харківську художню школу, історія якої налічує близько 200 років, оскільки дизайнера або скульптора неможливо виховати поруч з комунальниками.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Харківські академії дизайну і міського господарювання не будуть об'єднувати". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Макаренко Ганна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ