Реклама
Реклама
Реклама

Realt Golden Key 2015. Агентства нерухомості ведуть боротьбу за лідерство

У боротьбу за звання кращих у рамках премії Realt Golden Key 2015 включилися не тільки білоруські новобудови, а й провідні агентства нерухомості. Сьогодні ми коротко розповімо про кожного з них, щоб ви змогли оцінити їх по достоїнству і зробити свій вибір на користь кращих. У боротьбу за звання кращих у рамках премії Realt Golden Key 2015 включилися не тільки білоруські новобудови, а й провідні агентства нерухомості

Групу компаній «Твоя столиця» представляють три підрозділи.

Групу компаній «Твоя столиця» представляють три підрозділи

« Твоя столиця. Агенство нерухомості »- це 19 років роботи на ринку, 6 офісів в Мінську, 167 співробітників і 12 атестованих ріелтерів. Майже половина клієнтів агентства звертається в нього за рекомендацією. Ця компанія постійно пропонує своїм клієнтам нові програми обслуговування: "Переїжджаємо в новобудову", "Технологія мобільних продажів", "Переїжджаємо з квартири в будинок", "Покупцям з регіонів" і навіть "Іноземним громадянам".

« Твоя столиця. Новостройцентр »Надає послуги на первинному ринку житлової нерухомості, як для покупців, так і для девелоперів. Більше 45 успішно реалізованих проектів, 250 тис. Проданих квадратних метрів і тисячі щасливих новоселів. Цей підрозділ надає покупцям новобудов весь комплекс послуг: консультації, юридичний супровід і повну інформаційну підтримку.

« Твоя столиця. Нерухомість для бізнесу »- підрозділ групи компаній" Твоя столиця ", що працює з комерційною нерухомістю, як на первинному, так і на вторинному ринках. Компанія допомагає бізнесу вирішувати питання в найкоротші терміни, грунтуючись на досвіді і найсильнішою аналітичній роботі по даному сегменту ринку.

Компанія допомагає бізнесу вирішувати питання в найкоротші терміни, грунтуючись на досвіді і найсильнішою аналітичній роботі по даному сегменту ринку

« Сільван »- агентство нерухомості, відоме своєю спеціалізацією. Компанія, заснована в 1997 році, веде активну діяльність на ринку елітного житла. Команда фахівців "Сільван" знає толк в продажу дорогих квартир, і особливо "сталінок", але не обмежується рамками одного сегмента і може допомогти вам у продажу будь-якої, в тому числі комерційної нерухомості і навіть старовинних садиб Білорусі. Офіс агентства знаходиться в самому центрі міста, поруч з Белгосцірком.

Офіс агентства знаходиться в самому центрі міста, поруч з Белгосцірком

ЦТН « ПАКОДАН »На ринку нерухомості з 1995 року. Сьогодні "ПАКОДАН" - це 22 офіси по всій республіці і згуртована команда професіоналів, серед яких 29 ріелтерів, які проводять тисячі успішних угод. Цього року мережа офісів приросла новими місцями надання ріелторських послуг в Бресті і Вітебську. Активна позиція агентства, корпоративна культура, досвід і постійне новаторство - відмінні риси колективу "ПАКОДАН". Компанія "ПАКОДАН" укладає понад 2 500 договорів на рік.

Компанія ПАКОДАН укладає понад 2 500 договорів на рік

« Експресснедвіжімость »- агентство, в якому більшість співробітників, а їх 86, працює з моменту заснування компанії у 2006 році. "Експресснедвіжімость" надає ріелторські послуги не тільки в столиці, але і в інших містах: Смолевичах, Борисові, Бобруйську, Солігорськ. Компанія славиться стабільністю - в агентстві низька плинність кадрів, більшість агентів і ріелтерів працюють з першого дня створення.

Компанія славиться стабільністю - в агентстві низька плинність кадрів, більшість агентів і ріелтерів працюють з першого дня створення

« Центральне »- це прогресивна компанія, що розвивається, націлена на результат, постійно адаптує інструменти і методи роботи з клієнтами, успішно практикує сучасні технології на ринку нерухомості. Агентство нерухомості "Центральне" використовує тільки сучасні способи ведення рекламної кампанії ексклюзивних об'єктів. За принципом "Все включено!" клієнт отримує набір послуг і рекламних інструментів, індивідуально підібраних для кожного об'єкта.

  клієнт отримує набір послуг і рекламних інструментів, індивідуально підібраних для кожного об'єкта

« БелЦТН »- найстаріша ріелторська організація Білорусі, яка працює на ринку з 1991 року. За роки активної роботи в сфері нерухомості фахівці компанії придбали колосальний досвід вирішення різних питань. Ріелторська організація також унікальна тим, що за 24 роки роботи зуміла практично повністю зберегти свій колектив.

Ріелторська організація також унікальна тим, що за 24 роки роботи зуміла практично повністю зберегти свій колектив

« бізнес Нерухомість »- агентство, якому тільки 4 роки, але воно вже є одним з лідерів в сегменті комерційної нерухомості. Компанія веде активні продажі об'єктів закордонної нерухомості, зокрема в Росії, Україні та Об'єднаних Арабських Еміратах. В даний час в ТОВ "Бізнес Нерухомість" працює 40 професіоналів своєї справи: ріелтори, брокери з нерухомості, юридичний відділ і відділ маркетингу.

В даний час в ТОВ Бізнес Нерухомість працює 40 професіоналів своєї справи: ріелтори, брокери з нерухомості, юридичний відділ і відділ маркетингу

« експерт »- одне з найбільш динамічно розвиваються агентств Мінська. Воно було засноване трохи більше року тому, але вже сьогодні знаходиться в ряду найбільших ріелторських компаній. АН "Експерт" постійно шукає нові можливості залучення клієнтів. На його рахунку кілька ексклюзивних програм, які не мають аналогів на ринку. Станом на 1 квітня 2015 року АН "Експерт" продає близько 300 квартир, і має в базі ще близько 100 об'єктів нерухомості з інших сегментів ринку (заміська, комерційна нерухомість).

Станом на 1 квітня 2015 року АН Експерт продає близько 300 квартир, і має в базі ще близько 100 об'єктів нерухомості з інших сегментів ринку (заміська, комерційна нерухомість)

« Діанест »- агентство, яке виділяється на ринку своєю школою з навчання фахівців. У 2011 році за його участю була відкрита філія кафедри менеджменту нерухомості БНТУ, де керівник компанії Валентина Міхасенко займає пост заступника завідувача. Відмінною особливістю "Діанест" є членство в міжнародній федерації ріелтерів та ріелторських організацій - FIABCI. Агентство постійно вивчає досвід зарубіжних колег і привносить нове на білоруський ринок.

Агентство постійно вивчає досвід зарубіжних колег і привносить нове на білоруський ринок

« Будинок для Вас »Працює на ринку м Молодечно і допомагає його мешканцям швидко і зручно вирішувати житлові питання. У компанії 15 кваліфікованих фахівців, які знають свою справу і якісно здійснюють всі види операцій з нерухомістю. Офіс агентства знаходиться в дуже зручному місці, практично в центрі міста.

Офіс агентства знаходиться в дуже зручному місці, практично в центрі міста

« Альфа-Актив »- Брестське агентство нерухомості, що надає повний спектр послуг в регіоні. Основу колективу складають професіонали, які мають багаторічний досвід роботи на ринку нерухомості, в сфері юридичних і банківських послуг. У компанії працюють 38 фахівців з ріелтерської діяльності, в тому числі 12 атестованих ріелтерів. "Альфа-Актив" пропонує клієнтам більше 1600 об'єктів нерухомості, з власниками яких укладені і діють договори на надання ріелторських послуг. Вже понад 5 років кожна третя угода на "вторинному" ринку житлової нерухомості Бреста відбувається за участю фахівців агентства (на підставі даних реєстру цін НКА).

Вже понад 5 років кожна третя угода на вторинному ринку житлової нерухомості Бреста відбувається за участю фахівців агентства (на підставі даних реєстру цін НКА)

« Нерухомість лінія закону »- провідна ріелторська організація гомельського і могилевського регіонів. Більше 50% від загального числа угод в цих регіонах вже протягом двох років належать компанії. Агентство прагне розвиватися, його керівник є активним учасником ГО "Білоруська асоціація" Нерухомість ".

Голосуйте за кращих і вигравайте стильний планшет Sony Xperia Tablet Z!

Де зупинитися в Білорусі? Каталог котеджів на Holiday.by

Також читайте:

Відкрито онлайн-голосування за звання кращого будівельного об'єкта Мінська

Де зупинитися в Білорусі?