Реклама
Реклама
Реклама

Через кризу росіяни активно купують презервативи

  1. Орфографічна помилка в тексті:

25 липня 2015 року, 11:14 Переглядів: 25 липня 2015 року, 11:14 Переглядів:   До Росії стали везти більше презервативів

До Росії стали везти більше презервативів. Фото: & nbsp; deadlock.org.ua.

Поставки презервативів на реалізацію в Росії в січні-червні 2015 року зросли до 26 млн штук. Це випливає з матеріалів Федеральної служби державної статистики РФ.

Зростання поставок презервативів в РФ відображає реальну споживчу тенденцію в цій ніші, підтвердив генеральний директор маркетингового агентства DSM Group (займається аудитом і моніторингом фармацевтичного ринку) Сергій Шуляк. Росіяни через економічну кризу почали відмовлятися від дорогих гормональних препаратів на користь більш дешевих контрацептивів - презервативів, як це відбувалося в 2009 році, пояснив він.

"Підвищена активність кінцевих споживачів також пояснюється поточною економічною ситуацією, в умовах якої і в стані невизначеності споживачі більш відповідально підходять до свого здоров'я і планування сім'ї. І ми очікуємо, що ця тенденція збережеться до кінця року", - заявили в департаменті аналітики і маркетингових досліджень компанії "Болеар Медика" (один з двох найбільших дистриб'юторів презервативів в РФ).

Представники другого найбільшого дистриб'ютора презервативів в РФ "Медком-МП" відмовилися надати коментар. Продажі презервативів в РФ в січні-травні 2015 року зросли на 4-7% в штуках проти того ж періоду 2014 року, за даними "Болеар Медика".

При цьому пік зростання поставок припав на квітень (4,7 млн ​​штук-на 51% проти квітня 2014 роки), березень (4,5 млн штук - на 27%) і травень 2015 роки (4,9 млн штук - на 19% ), згідно з матеріалами Росстату.

"Це пов'язано з очікуваним підвищенням цін на продукцію через стрибки курсів валют, пік яких припав на середину 1-го кварталу", - пояснили в "Болеар Медика".

Нагадаємо, РФ зазнає економічних труднощів через падіння цін на нафту і міжнародних санкцій. Це призвело до девальвації рубля і, як наслідок , Підвищення споживчих цін.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Через кризу росіяни активно купують презервативи". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ