Реклама
Реклама
Реклама

БНК представляє рейтинг елітного житла Сиктивкара «БНК

БНК склало топ-10 найдорожчих об'єктів житлової нерухомості Сиктивкара, виставлених на продаж на сайтах Avito і 167000.ru. У рейтинг увійшли квартири, таунхауси і котеджі, ціни на які варіюються від 17,5 до 35 млн рублів. Найбільше елітного житла розташоване в містечку Сосновий берег, але в десятку також увійшли квартири в центрі міста і будинки на струмкова і в лісозавод. БНК склало топ-10 найдорожчих об'єктів житлової нерухомості Сиктивкара, виставлених на продаж на сайтах Avito і 167000

Найбільше елітного житла розташоване в містечку Сосновий берег

На 10-му місці рейтингу відкриває двоповерховий таунхаус по вулиці Інтернаціональній за 17,5 млн рублів.

На 10-му місці рейтингу відкриває двоповерховий таунхаус по вулиці Інтернаціональній за 17,5 млн рублів

Таунхаус розрахований на дві сім'ї, складається з двох окремих квартир. До нього проведені газ, центральна каналізація і водопровід. У кожній квартирі - два поверхи і мансарда, газовий двоконтурний котел.

У кожній квартирі - два поверхи і мансарда, газовий двоконтурний котел

На першому поверсі: кухня, зал, передпокій, санвузол. На другому поверсі - по дві спальні і по санвузлу. На мансарді - дві кімнати і санвузол. Повністю проведено електрику по всьому будинку, стіни поштукатурити, вони зроблені з цегли завтовшки 60 см.

Ділять 8-9 місця два об'єкти нерухомості з ціною в 18 млн рублів.

Перший - п'ятикімнатна квартира в таунхаусі по вулиці Радянській. Квартира розташована в 10-квартирному будинку, який включає цоколь, 1-й поверх, 2-й поверх і мансарду. У цоколі є гараж на дві машини, сауна, туалет, господарські кімнати. У будинку три ванні кімнати.

Продавець вказує, що є гарний, доглянутий двір з індивідуальної обгородженої територією.

Другий - двоповерховий будинок по вулиці Овражній в районі колишнього ринку.

Цегляний будинок розташований на ділянці в 12 соток, з комунікацій є газ і світло, а також газове опалення. У будинку поєднуються функціональне планування приміщень, сучасний дизайн, дубові сходи, обігрів підлог.

У ньому є величезна кухня, спальні, два санвузли, хозприміщення, теплий гараж.

На 7-му рядку рейтингу знаходиться двоповерховий будинок за 19,5 млн рублів по вулиці Онежской в містечку Сосновий берег неподалік від Вильгорта Сиктивдінского району.

Опис будинку досить скромне: житло пропонується з обробкою, частково з меблями. Як зазначено в оголошенні, будинок побудований за дизайнерським проектом з використанням дорогих оздоблювальних матеріалів.

Продавець зайняв 6-е місце триповерхового котеджу в лісозавод ціною в 20 млн рублів розмістив оголошення без фотографій. В описі він зазначає, що будинок поєднує в собі всі плюси міської та заміської життя. На ділянці в 15 соток є посадки і велика теплиця. Ділянка по периметру обгороджена парканом з профнастилу з бетонним цоколем і колонами, має автоматичні відкатні ворота з пультом дистанційного керування та хвірткою, а також бетонну площадку, підпірні стінки і вимощення.

Загальна площа будинку складає 500 кв.м. Стіни - цегляні, будинок продається без обробки. На першому поверсі - передпокій, хол, санвузол, кабінет, спальня, кухня, їдальня-вітальня з виходом на веранду, котельня і гараж на два автомобілі з автоматичними воротами Hörmann з пультом дистанційного керування. На другому поверсі: хол, хазяйська спальня з вбиральні і ванною кімнатою, дві спальні з вбиральнями, ванна кімната, з холу вихід на балкон з панорамним видом. На третьому поверсі знаходяться чотири спальні.

На території є літня кухня зі своїм санвузлом, баня з кімнатою відпочинку та каміном. Підведені комунікації: електрика, поруч проходить газова труба, водопостачання з свердловини, каналізація - центральна, є зливова каналізація з дренажним колодязем.

Будинок побудований в 2010 році з екологічно чистих, енергозберігаючих будматеріалів. Всі будівельні роботи виконувала архітектурно-будівельна компанія.

Таунхаус за 29,5 млн рублів по вулиці Громова зайняв 5-й рядок рейтингу.

З урахуванням горища його площа складає 400 кв.м. До будинку додається ділянка землі площею 3,6 сотки з насадженнями, альтанкою і зоною для барбекю.

У будинку є вбудована система припливної вентиляції повітря - підігрів і кондиціонування з вбудованими повітряними фільтрами. Периметр даху захищений від утворення бурульок електропідігрівом. Також встановлена ​​система відеоспостереження з записом на жорсткий диск, будинок знаходиться під цілодобовою позавідомчої охороною. Відеодомофони є на кожному поверсі.

Цокольний поверх включає теплий гараж на дві машини з окремими воротами, холодний підвал для зберігання речей і продуктів, автомобільну комору, зону відпочинку з сауною і джакузі з виходом у внутрішній двір, котельню. Є повністю автономне опалення та гаряче водопостачання.

Є повністю автономне опалення та гаряче водопостачання

На другому поверсі розташовуються хол з кам'яною підлогою з підігрівом, гостьовий туалет з раковиною, вітальня, їдальня-кухня, господарська кімната, а також м'які меблі і вбудована кухня з Італії. Підлога виконана з натуральної дошки, стіни всього поверху оброблені венеціанською штукатуркою.

На третьому поверсі розташовані кабінет з гардеробною кімнатою з вбудованими сейфами для зброї, три спальні, в двох з яких - індивідуальні санвузли з душовими кабінами, окремий гостьовий санвузол з душовою кабіною. Підлога виконана з коркової дошки, сантехніка - підвісні унітази і раковини - німецького виробництва. Четвертий поверх являє собою горище з висотою стелі в 4 метри площею 100 кв.м. Там знаходяться кімната для обслуговування вентиляційної системи і місце для зберігання речей, але є можливість переробити його в житловий поверх.

Як зазначено в оголошенні про продаж, в будинку залишається вся вбудовані меблі, гардеробні та господарські полки, все вбудовані і навісні освітлювальні прилади, карнизи і фіранки. Корпусні меблі залишається частково.

На 3-4 місцях знаходяться два об'єкти нерухомості за 30 млн рублів.

Один з них - чотириповерховий таунхаус - розташований по вулиці Мікушева. Опис об'єкта виявилося вельми скромним, воно вказує на зручне і мальовниче місце розташування будинку, а також на те, що всі меблі і вбудована техніка входять в його вартість. У будинку є всі комунікації.

Інший об'єкт - триповерховий котедж площею 453 квадратних метра - варто по вулиці Журавського в районі вулиці струмкова.

В описі продавець зазначає, що будинок має російську баню. Всі його комунікації - центральні, діючі, а сам будинок стоїть на 9-метрових палях. Обладнаний асфальтований під'їзд, є автоматичне вуличне освітлення і відеоспостереження.

Будинок мебльований і технічно оснащений. У ньому є два входи, дві функціональні кухні, спальні, дитячі зі своїми ванними кімнатами, ігрова мансарда, затишні холи і вітальні, а також безліч хозпомещения.

На 2-му місці знаходиться будинок за 31,9 млн рублів, розташований по вулиці Береговій в містечку Сосновий берег. Продавець стверджує, що будинок - ексклюзивний, знаходиться в єдиному охоронюваному селищі і його площа становить 333 кв.м.

м

Будинок був побудований в 2012 році з екологічно чистого матеріалу. Індивідуальний проект будинку включає в себе натуральні дерев'яні вікна, причому броньовані, а також підігрів вхідної групи, масивні міжкімнатні двері з цінних порід дерева, італійську плитку і викладену мозаїку. Є система кондиціонування, автономне опалення та електропостачання, а також ілюмінація.

Є система кондиціонування, автономне опалення та електропостачання, а також ілюмінація

Прибудинкова територія будинку викладена спеціальної бруківкою, що представляє листопад із змінами кольору, також продумана система дренажу і зроблений проект ландшафтного рокария - вистилання спеціальної корою. Планування будинку включає кухню, вітальню, пральню, два санвузли, кабінет, дві спальні, гостьову кімнату, вбиральню, гараж і спортзал.

Планування будинку включає кухню, вітальню, пральню, два санвузли, кабінет, дві спальні, гостьову кімнату, вбиральню, гараж і спортзал

Рейтинг елітної нерухомості очолив житловий комплекс на березі озера в містечку Сосновий берег, виставлений на продаж за 35 млн рублів.

Рейтинг елітної нерухомості очолив житловий комплекс на березі озера в містечку Сосновий берег, виставлений на продаж за 35 млн рублів

Як зазначено в описі, на його території розміщені основний і гостьовий будинку, площа земельної ділянки становить 20 соток. Там є гараж на дві машини, винний льох, російська лазня, а також спуск до озера, пірс і човен.

Там є гараж на дві машини, винний льох, російська лазня, а також спуск до озера, пірс і човен

Основний і гостьовий будинку - двоповерхові, мають авторський дизайн. Основний будинок виконаний в класичному стилі, в інтер'єрі використані натуральний камінь, дубові сходи, горіхова меблі, шкіра, ексклюзивні світильники. У його планування входять вітальня з каміном, кухня, їдальня, 4 спальні, 3 санвузли, обладнані підлогою з підігрівом, а до вітальні примикає тераса.

Гостьовий будинок площею 250 кв.м. виконаний з каліброваного бруса. У ньому є вітальня, російська лазня і басейн, більярдна кімната і спортивний зал. Поруч з будинком знаходиться майданчик з мангалом. Між будинками проведена відеозв'язок.