Реклама
Реклама
Реклама

Обов'язки адвоката у кримінальних справах

Сьогодні в нашій країні є велика кількість практикуючих адвокатів, які спеціалізуються виключно на кримінальних справах Сьогодні в нашій країні є велика кількість практикуючих адвокатів, які спеціалізуються виключно на кримінальних справах. Перед ними стоять непрості завдання. Вони повинні надавати юридичну допомогу своїм підопічним на всіх етапах кримінального процесу. Адвокати зазвичай допомагають обвинуваченому з самого відкриття кримінальної справи до слідчих заходів і суду. Також навіть після суду адвокатська діяльність не завершується. За допомогою адвоката підсудний може правильно оформити апеляційну скаргу. Основним завданням кожного адвоката, який спеціалізується на кримінальних справах, є те, що вони повинні представляти інтереси підозрюваних або ж обвинувачених.

Крім цього в обов'язки таких юридичних помічників можуть входити і інші обов'язки в рамках кримінального процесу. Грамотний і тлумачний кримінальний адвокат обов'язково при роботі над конкретною справою зможе домогтися бажаного результату. Адвокату необхідно наводити докази невинності свого підсудного. Він повинен вивчити всі обставини справи, щоб щось довести невинність, або знайти для свого підопічного пом'якшувальні його доля обставини. У деяких випадках адвокату необхідно самостійно займатися пошуком свідків для допомоги підозрюваному. В обов'язки адвоката у кримінальних злочинів також входить і узгодження всіх своїх дій в рамках процесу зі своїм підопічним.

Вся допомога підозрюваному повинна здійснюватися в рамках чинного в нашій країні законодавства. Адвокат ні в якому разі не повинен під час збору доказів і допомоги своєму підопічному діяти протизаконно. Перелік послуги і вартість кримінальних адвокатів може варіюватися в залежності від складності справи.