Реклама
Реклама
Реклама

як знайти клієнта для адвоката

  1. Як знайти клієнта для адвоката - контекстна реклама
  2. Як знайти клієнта для адвоката - соціальні мережі і пошта
  3. Як знайти клієнта для адвоката - висновок

У цій статті піде мова про сучасні методи залучення клієнта У цій статті піде мова про сучасні методи залучення клієнта. Тобто використання інтернету як основного джерела вашого доходу. На сьогоднішній день існує багато можливостей для цього: створення і просування особистого сайту, контекстна реклама, лідогенераціі, покупка баз даних, «піар» в соціальних мережах. Поговоримо про все по-подробней.

Особистий сайт - це давно не розкіш, а засіб необхідне кожному юристу і адвокату. За нашою статистикою, клієнти використовують сайт в декількох випадках. По-перше, вони можуть знайти сайт через пошукову систему, коли мають потребу в адвокатських послугах. По-друге, потенційні довірителі можуть вивчити ваш сайт після того, як отримали рекомендацію від знайомих. Сайт - як і візитка - дозволяє сформувати про вас якесь первинне думку.

Безсумнівно, сайт без просування може бути неефективним інструментом. Тому потрібно не тільки одинично витратити гроші на його створення, а й займатися просуванням в топ пошукових систем.

Як знайти клієнта для адвоката - контекстна реклама

Контекстна реклама - це дієвий спосіб реклами в інтернеті. Реклама показується людині, виходячи з того, що він шукає в пошуковій системі. Таким чином, ця реклама охоплює лише цільову групу потенційних клієнтів. Наприклад, якщо людина шукає «Адвокат в Тюмені», то саме за цими ключовими словами може бути показана реклама в даному регіоні. Контекстна реклама - це досить вигідне маркетингове вкладення. Ви платите тільки за клік (якщо людина перейшла по вашому посиланню). Ви також можете проаналізувати результати, так як надаються точні звіти по статистиці.

Як знайти клієнта для адвоката - соціальні мережі і пошта

Для розвитку власного сайту можна використовувати не тільки СЕО-оптимізацію, а й поширення матеріалів за допомогою соціальних мереж. Розміщуйте свої статті та матеріали в соціальних мережах: facebook, vk, twitter і так далі. Використовуйте і професійні тематичні майданчики. Добре збирати email-адреси ваших потенційних клієнтів. Завдяки цій базі даних можна буде створити цікаву email-розсилку.

Як знайти клієнта для адвоката - висновок

Отже, існує безліч шляхів для позиціонування себе як фахівця в інтернеті. А для тих адвокатів, хто боїться порушити кодекс професійної етики , Ми нагадуємо, що адвокат має право повідомляти про своє місцезнаходження та спеціалізації. Забороняється лише критикувати конкурентів і розміщувати прямі відгуки про свою роботу.

PS Не знаєте, як почати залучення клієнтів в юридичну практику? Підпишіться безкоштовно на нашу електронну газету «Як залучити клієнтів юристам і адвокатам?». Пройдіть по посиланню e-gazeta.jurmarketing.ru

PS Не знаєте, як почати залучення клієнтів в юридичну практику?
Підпишіться безкоштовно на нашу електронну газету «Як залучити клієнтів юристам і адвокатам?