Реклама
Реклама
Реклама

КЮЗ: "Завод не за ніч приватизується, в махінаціях не бере"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

22 листопада 2010, 17:20 Переглядів: 22 листопада 2010, 17:20 Переглядів:   КЮЗ: Ми захищаємо свою продукцію від підробок

КЮЗ: Ми захищаємо свою продукцію від підробок.

За словами консультанта з юридичних питань Київського ювелірного заводу Михайла Потапенко, "наша позиція така: підприємство працює в правовому полі і не в нашій компетенції давати інформацію і коментувати дії правоохоронних органів. Але, будучи найбільшим виробником ювелірної галузі України, ми зацікавлені і всіляко допомагаємо розслідуванню справи про золотий контрафакт, порушеній у серпні цього року проти "ЮВК-Агат" і "ЮВК-Онікс" (З якими у КЮЗ не було і немає договірних відносин) і виконуємо всі вимоги слідства. Ніяких кримінальних справ проти компанії і її співробітників не порушено. Що стосується приватизації заводу, то проданий ФДМУ він бути не може з простої причини - 100% його акцій перебувають в приватних руках, держава ними не володіє ".

Як повідомив голова правління підприємства Євген Петренко, так як КЮЗу небайдужа ситуація з можливим контрафактом на ювелірному ринку, "ми провели ряд просвітницьких акцій з метою розповісти своїм споживачам, як відрізнити підроблений золотий виріб від оригінального, і як саме КЮЗ захищає свою продукцію від підробок. на сьогоднішній день підприємство працює в нормальному режимі, недавно ми вийшли з новою маркетинговою стратегією, представили покупцям редизайн бренду, активно продовжуємо розширювати свою роздрібну мережу, що складається з більш ніж 140 фірмових магазинів і салонів обміну по всій Україні. Чому в ЗМІ з'явилася така інформація саме напередодні відкриття Міжнародної ювелірної виставки, у передноворічний сезон, - це ми зараз з'ясовуємо ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "КЮЗ:" Завод не за ніч приватизується, в махінаціях не бере "". інші кримінальні новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.