Реклама
Реклама
Реклама

Адідас на Аліекспресс (Китай) - як знайти оригінали, репліки і підробки

Адідас - один з найпопулярніших брендів спортивного одягу сучасності. Його гідно оцінили не тільки професійні спортсмени, а й шанувальники здорового способу життя. Єдина перешкода, яка виникає на шляху до комфорту і зручності при повсякденному носінні - висока ціна на оригінальну продукцію.

Зміст статті:

Виправити це прикре упущення просто - знайти вподобані речі на Аліекспресс по ЗАСЛАННІ - торговельному майданчику, на якій надбавки і націнки ніколи не правили, і не будуть правити балом під назвою «торгівля». Інтернет магазини, особливо великі, вже давно стали чудово і вигідною альтернативою фірмовим точкам продажу.

Порада! Якщо ви пригледіли відповідний костюм Адідас на Аліекспресс, але ціна все ще «кусається» можете почекати розпродажі, акції або сезонних знижок , Благо таких проводиться багато і з завидною регулярністю.

Визначаємося з розмірами

Перед замовленням будь-якої речі необхідно уточнити розмір одягу або взуття. Зробити це гранично просто. Найдоступніший і швидкий спосіб - виміряти об'єм грудей, стегон, талії, а також довжину рукава і зростання, використовуючи сантиметрову стрічку. Набагато простіше витратити кілька хвилин вільного часу для замірів, ніж кусати собі лікті через те, що спортивні костюми Адідас не підійшли за розміром.

У кожного нового покупця, який ще жодного разу не набував оригінальні речі Adidas на AliExpress, неодмінно виникають питання і сумніви, що стосуються якості одягу, представленої на цьому майданчику. Дійсно, левова частка товарів, які реалізовують торговці з Піднебесної, є лише копіями і репліками більш дорогого оригіналу. У той же час, якщо ви захочете купити кросівки Адідас за адекватною ціною, можете придбати і оригінали.

Оригінал або репліка

Відрізнити брендову річ від копії можна за оригінальним зображенню логотипу компанії, який присутній над продукцією. Якщо мова йде про репліці, то такого значка покупець просто не побачить - см. Фото нижче - це правило діє виключно в Молл-е . Відрізнити брендову річ від копії можна за оригінальним зображенню логотипу компанії, який присутній над продукцією

Як шукати Адідас на Аліекспресс

Зверніть увагу! Для швидкого пошуку бренду Adidas на Аліекспресс рекомендуємо скористатися одним з наступних скорочень, яке необхідно ввести в пошукову рядок - Adey, Adi, Addas, Adida, Adidas - або просто перейдіть по посиланнях.

Також, обов'язково користуйтеся Кешбек СЕРВІСОМ і заощадите до 18% з кожної покупки.

Відзначимо, відмінності в якості між оригінальними кросівками Адідас Газелі і їх реплікою настільки несуттєві, що ціна перекриває їх з лишком. І в цьому контексті китайська торгова площадка є компромісним рішенням між ціною і якістю. Адже, якщо на руках є достатня сума, то в інтернет магазині можна відшукати і оригінальну продукцію спортивного бренду.

А ось тут можна прочитати, як шукати інші брнедов на Аліекспресс . Все розписано поетапно і з ілюстраціями, зрозуміє навіть дитина.

Все розписано поетапно і з ілюстраціями, зрозуміє навіть дитина