Реклама
Реклама
Реклама

Іпотека без первісного внеску. Як отримати.

  1. варіанти оформлення
  2. Іпотека під заставу нерухомості
  3. Іпотека з материнським капіталом або підтримкою держави
  4. Допомога іпотечного брокера

Як отримати іпотеку без початкового внеску.

Зараз іпотека є єдиним способом придбати нерухомість для більшості жителів країни. Однак, обов'язковою умовою для її взяття був і залишається початковий внесок. Його розмір становить до третини від загальної вартості нерухомості. Через низьку платоспроможність населення, дуже багато хто не може заплатити відразу навіть 30% від вартості квартири. Через це, вони відмовляються від ідеї придбання житла в кредит або намагаються довгі роки накопичити суму першого внеску. Зараз іпотека є єдиним способом придбати нерухомість для більшості жителів країни

Однак, насправді іпотека без початкового внеску можлива . Мало того - цей метод досить часто практикується в нашій країні. Для оформлення такої угоди потрібно ознайомитися з її специфічними аспектами. У цій статті ми перерахуємо всі найважливіші моменти, які можуть стати в нагоді вам в майбутньому.

Оформлення іпотеки - це процес, який вимагає багато часу і сил. Якщо ви не хочете витрачати ці ресурси, то довірте цю справу професіоналам. Іпотечний брокер ІННОТЕК 24 Вологда пропонує свої послуги. Ми надамо вам будь-яку допомогу в отриманні іпотеки. Оформляйте угоди вигідно і швидко!

варіанти оформлення

Іпотека без первісного внеску оформляється нерідко, і багато банків пропонують свої умови під таку угоду. Використовуючи різні програми і пропозиції від різних банків, можна взяти досить вигідний кредит.

Найпоширенішим варіантом такої іпотеки є іпотека під заставу нерухомості. До неї дуже часто вдаються ті, у кого є власне житло, але хто хотів би поміняти житло. Банки без проблем йдуть на таку угоду і дуже часто погоджуються видати іпотеку під заставу нерухомості. В цьому випадку вносити початковий внесок не потрібно.

Однак, багатьом такий спосіб недоступний через відсутність власного житла. Для таких людей ймовірність отримати іпотеку без першого внеску сильно знижується. Однак, варіанти є і, якщо витратити час на їх пошуки і вивчення, то можна вирішити цю проблему.

Треба визнати, що банки дуже недовірливо ставляться до потенційних позичальників, які не готові надати перший внесок. Для них це свідчить про погану платоспроможності та відповідальності людей. Тому можливо, що на оформлення такої угоди доведеться витратити багато часу, сил і нервів.

Одним з варіантів такого розстрочення є іпотека, в якій замість першого внеску позичальник надає різні державні дотації. Багато кредитні організації готові видати іпотеку під заставу материнського капіталу. Гроші, отримані від програм державної підтримки, також можна використовувати в якості початкового внеску. Різні банки готові розглядати різні варіанти подібних дотацій.

Якщо ж людина не має в своєму розпорядженні грошима від програм державної підтримки, то можна розглянути і інші варіанти. Так, деякі банки готові видати кредит на початковий внесок. Таким чином, можна взяти подвійний кредит - один на початковий внесок, а другий, іпотечний, безпосередньо на житло.

З перерахованих вище варіантів найнадійнішими є три наступних:

  • іпотека під заставу нерухомого майна;

  • іпотека з материнським капіталом;

  • за державної підтримки.

Іпотека під заставу нерухомості

Іпотека без первісного внеску гарантована в разі надання банку наявного нерухомого майна в якості застави. Це проста і досить вигідна операція, яка найчастіше проводиться без будь-яких ускладнень. Однак, і в даному випадку є свої нюанси, про які варто згадати.

По-перше, будьте готові до того, що експерти оцінять вартість наявної нерухомості, і вибирати нове житло ви будете виходячи саме з неї. Т. е. Ви не зможете придбати житло дорожче, ніж те, яке ви пропонуєте в якості першого внеску. Більш того, вам потрібно орієнтуватися на 80% від вартості вашого житла - банки не дають купити рівноцінну нерухомість.

З огляду на, що дуже багато позичальників беруть іпотеку, щоб збільшити житлову площу, цей варіант їх не влаштовує. Однак, рішення є. Більшість банків готове запропонувати іпотеку під заставу нерухомості і додаткового грошової застави. В якості першого внеску ви вносите наявне житло, додавши до нього певну суму. Завдяки цьому, сума позики збільшується пропорційно загальній сумі початкового внеску.

Іпотека з материнським капіталом або підтримкою держави

Суть даного варіанта в тому, що позичальник надає банку сертифікат на материнський капітал замість початкового внеску. Таким чином, він отримує іпотеку без будь-яких додаткових вкладень. Однак, в цій опції є деталь, яку необхідно згадати - розмір капіталу повинен покривати не менше 10% вартості нерухомості, що купується. Якщо суми капіталу не вистачає до 10%, то залишок потрібно внести окремо.

Варто ознайомитися з програмами державної підтримки. Деякі громадяни мають право придбати житло на більш вигідних умовах. Багатьом військовим надається іпотека без початкового внеску. Завдяки цьому, можна оформити дуже вигідну іпотеку.

Допомога іпотечного брокера

Якщо у вас не вистачає накопичень, щоб внести перший внесок - не впадайте у відчай! Варіанти вирішення проблеми є, і ми готові вам їх запропонувати. Іпотечний брокер ІННОТЕК 24 знайде для вас найвигідніші варіанти кредиту на житло без першого внеску.

Зверніться до нас і отримаєте повноцінну оперативну та професійну допомогу в отриманні іпотеки. З нами ви зможете заощадити свої нерви, час і гроші. Ми співпрацюємо з 12 різними банками і точно знайдемо найвигіднішу пропозицію для вас. Наші співробітники кожен день вирішують проблеми з отриманням кредитів будь-якої складності. Зателефонуйте і ми допоможемо вам придбати нове житло!