Реклама
Реклама
Реклама

Кредитна карта без довідок про доходи

  1. Плюси і мінуси кредитних карт без довідки про доходи
  2. Банки з кращими кредитними картами без довідок про доходи
  3. Кредитна карта Тінькофф Банку без довідки та онлайн-оформленням
  4. 100 днів без відсотків по кредитній карті без довідок про доходи
  5. Кредитна карта PLATINUM від банку «Російський Стандарт» без підтвердження доходів
  6. Більш детальна інформація та онлайн-заявка на карту «Російського Стандарту»
  7. Кредитна карта без довідок для оплати в інтернеті

У цій оглядовій статті Ви дізнаєтеся про 5 найбільш вигідних банках, де можна взяти кредитні карти без довідок про доходи; про те, які банки дозволяють замовити через онлайн-оформлення. ну і звичайно ж, розповімо які переваги і недоліки є, якщо не надавати ніяких довідок про зарплату!

Багато оцінили зручність цікавого банківського продукту, який називають кредитна карта. Найчастіше використовувати її набагато зручніше, ніж звичайний займ. Сьогодні можна з комфортом оформити кредитну карту без довідки про доходи і дозволяти собі маленькі радості кожен день. Величезною популярністю користуються сьогодні

У цій оглядовій статті Ви дізнаєтеся про 5 найбільш вигідних банках, де можна взяти кредитні карти без довідок про доходи;  про те, які банки дозволяють замовити через онлайн-оформлення Плюси і мінуси кредитних карт без довідки про доходи

Грамотні люди, перш ніж скористатися будь-яким фінансовим продуктом, в обов'язковому порядку вивчають всі його достоїнства і недоліки. Це дозволяє зрозуміти, а чи варто їм взагалі користуватися.

Можна виділити кілька недоліків, які має кредитна карта без довідок про доходи:

  • низький відсоток позитивних рішень. Щоб підвищити ймовірність схвалення, можна порадити позичальникам подати заявку відразу в кілька кредитних установ;
  • досить висока процентна ставка пояснюється тим, що при оформленні таких карт банк бере на себе великий ризик того, що позику не буде повернено;
  • відсутність необхідності підтверджувати доходи веде до того, що ліміт за кредитними картками менше, ніж коли надається довідка. Але є спосіб отримати велику суму - можна підтвердити свою забезпеченість, показавши співробітнику банку закордонний паспорт з відмітками про виїзд або ПТС (в заставу вона при цьому не залишається).

Всі ці недоліки обумовлені особливостями кредитних карт. Але переваги такого способу отримання позик з легкістю перекривають такі мінуси. Перш за все, ті, хто наважуються взяти кредитну карту, отримують унікальну можливість користуватися нею нескінченно. Тобто на відміну від звичайного позики після навіть неповного погашення боргу можна знову позичати гроші в межах наданого клієнту ліміту.

Є ще один спосіб заощадити: великі кредитні організації випускають кредитки з пільговим періодом. Тобто якщо повернути борг протягом встановленого договором кількості днів після зняття грошей, відсотки нараховані не будуть.

Кредитна карта без довідок про доходи має і інші плюси, які характерні тільки для неї. По-перше, це висока швидкість оформлення. Пояснюється вона досить просто: не потрібно збирати будь-які документи і чекати, коли роботодавець їх підготує. Можна взяти паспорт і відразу попрямувати в банк.

Сучасні технології не стоять на місці. Сьогодні не обов'язково їхати в офіс, сидіти в чергах. Набагато простіше подається онлайн-заявка на карту. Це стало можливим у зв'язку з відсутністю необхідності надавати довідку про доходи.

Банки з кращими кредитними картами без довідок про доходи

Де оформити кредитну карту без довідок про доходи, у якій найвигідніші умови в 2019 році? Це питання виникає у багатьох. Пояснює це тим, що на ринку величезна кількість пропозицій. У підсумку в спробах порівняти їх легко розгубитися. Тому так важливо ознайомитися з рейтингами, складеними незалежними експертами.

Кредитна карта Тінькофф Банку без довідки та онлайн-оформленням

Кредитна карта Тінькофф Банку без довідки та онлайн-оформленням

Тінькофф - унікальний банк у всіх сенсах цього слова. Він єдиний не має жодного відділення. Кредитна організація надає абсолютно всі операції, в тому числі кредитна карта без довідок про доходи, онлайн. Причому відповідь на подану заявку приходить буквально через 5 хвилин.

Доставка кредитки проводиться за зручним для клієнта адресою. Є можливість отримати кредитну карту без довідок поштою, а можна значно прискорити процес, замовивши безкоштовну доставку кур'єром-фахівцем банку.

Кредитний ліміт по розглянутій карті набагато вище, ніж пропонують у багатьох інших кредитних організаціях. Приємною особливістю кредитки Тінькофф Платінум є досить тривалий безвідсотковий період, який становить 55 днів.

100 днів без відсотків по кредитній карті без довідок про доходи


Карта «100 днів без відсотків» - це універсальна кредитна карта, яка оформляється в Альфа-Банку без надання довідок про доходи (2-ПДФО або за формою банку). Вірніше, цей документ не являє ся обов'язковим. Щоб отримати кредитну карту без довідки про доходи необхідні тільки паспорт громадянина РФ, а також один з документів (водійське, закордонний паспорт, СНІЛС або ІПН).

Цікаві умовами цієї карти, які приваблюють багатьох потенційних клієнтів - підвищений пільговий період 100 днів на зняття готівки і покупки по картці. Ці умови роблять цю карту дуже вигідною в порівнянні з іншими аналогічними картами. Заповнивши онлайн-анкету, через кілька хвилин Ви вже отримаєте миттєве рішення від банку. Після цього ваша карта буде доставлена ​​в вибране відділення.

Кредитна карта PLATINUM від банку «Російський Стандарт» без підтвердження доходів

Кредитна карта PLATINUM від банку «Російський Стандарт» без підтвердження доходів

Колись самий великих і головний банк спеціалізується на кредитних картах, з недавніх пір почав активно відновлювати свої позиції. Для цього пропонує клієнтам досить цікаві і вигідні кредитні карти. Однією з таких карт сьогодні є карта PLATINUM. Відмінною особливістю даної карти є низька плата за обслуговування, вигідний відсоток Кешбек за покупки до 15%, і головна особливість - зняття готівки з картки без комісії. Тобто, зняти готівку кредитні кошти з карти можна без відсотків. Це нагадує чимось кредит готівкою.

Природно, банк «Русский Стандарт» видає карту «Platinum» громадянам РФ у віці від 21 року до 65 років. Для оформлення не знадобляться ніякі довідки про доходи і поручителі. Тільки ваш паспорт. Залишити заявку і дізнатися рішення можна онлайн за посиланням нижче. Карта буде доставлена ​​до найближчого відділення банку.

Більш детальна інформація та онлайн-заявка на карту «Російського Стандарту»

Ренесанс Кредит - моментальна карта в день звернення

Ренесанс Кредит - моментальна карта в день звернення

Ренесанс кредит - одна з лідируючих кредитних організацій, що надають експрес-кредити і моментальні карти без обов'язкового надання відомостей про зарплату. Тут кредитну карту з пільговим періодом можна дуже швидко отримати будь-кому. Заповнивши заявку на сайті, вже через годину клієнт зможе дізнатися рішення банку. Кредитна карта в Ренесансі моментальної видачі, тому в цей же день можна під'їхати у відділення і забрати її.

Крім того, Ренесанс надає своїм позичальникам, які користуються кредитними картами, величезна кількість різних акцій:

  • При оплаті покупок в магазині частина витрат повертається у вигляді бонусів.
  • Пільговий період 55 днів.
  • Безкоштовний випуск та обслуговування.

Оформити моментальну кредитну карту Ренесанс

Кредитна карта без довідок для оплати в інтернеті

Кредитна карта без довідок для оплати в інтернеті

Великою популярністю зараз користується віртуальна кредитна карта KVIKU , Яка призначена для оплати покупок в інтернеті. Відмінною особливістю карти є те, що карта випускається менше ніж за хвилину, а отримати її не складе великих труднощів. Заповнюєте всього 6 полів і отримуєте рішення. І все це, без надання і збирання довідок про зарплату та іншої «бюрократії».

Реквізити карти (номер, термін дії та CVV код надсилається смс). Після цього залишається оплатити даною карткою на Вас зацікавило сайті.

Таким чином, оформляючи кредитку, слід уважно підійти до вибору банку. Кращі кредитні картки без довідок і поручителів при уважному їх використанні приносять клієнтам масу зручностей.