Реклама
Реклама
Реклама

Кредит від Ощадбанку 2019: умови і відсотки

  1. Хто може взяти кредит в Ощадбанку?
  2. Умови програм і процентна ставка по ним
  3. Поточна акція
  4. Кредит для клієнтів, які ведуть особисте підсобне господарство
  5. Кредит на будь-які цілі під заставу нерухомості
  6. Подача заявки
  7. Отримання грошей
  8. Повернення кредиту і дострокове погашення

Ощадбанк пропонує клієнтам споживчий кредит на найрізноманітніші цілі. Сьогодні оформити кредит можна без забезпечення і з мінімальним пакетом документів. Спеціальні умови діють для позичальників, які отримують зарплату або пенсію на банківську карту Ощадбанку. Кредит Ощадбанку для фізичних осіб може бути схвалений за 2 хвилини і виданий в день укладення договору готівкою, на поточний рахунок або дебетову карту.

Хто може взяти кредит в Ощадбанку?

Споживчий кредит в Ощадбанку може взяти особа старше 18 років (для позичальників, які отримують зарплату, яку пенсію на карту Ощадбанку). Для інших позичальників вік повинен становити не менше 21 років. Банк висуває і інші вимоги до позичальників:

  • Максимальний вік - 70 років (до моменту повернення), а також 65 років при оформленні споживчого кредиту без забезпечення. Якщо позичальник оформляє кредит, використовуючи нерухомість в якості застави, вік клієнта на момент погашення може дорівнювати 75 рокам.
  • Трудовий стаж від 3 місяців на актуальному робочому місці для зарплатних і від 6-ти для нових;
  • Якщо пенсіонер працює, стаж повинен становити від 3 місяців на актуальному місці роботи;
  • За 5 років загальний стаж повинен бути від півроку для зарплатников і від 5 років - для нових замщіков.

Загальні умови кредитування в Ощадбанку на увазі заповнення анкети, надання паспорта і довідки про доходи 2 ПДФО.

Тільки по паспорту оформити кредит можуть зарплатні клієнти, подавши заявку через особистий кабінет Сбербанк Онлайн.

Умови програм і процентна ставка по ним

Умови програм і процентна ставка по ним

Перш, ніж укладати угоду з банком, необхідно ретельно вивчити умови кредитування за обраною програмою, які діють на даний момент.

Незважаючи на те, що процентні ставки вказані банком за кожною програмою, вони можуть змінюватися в залежності від того, до якої групи співробітники банки віднесли заявника.

До першої групи входять позичальники з низьким рівнем ризику неповернення кредиту. Це клієнти банку, які вже брали кредит і виплачували його без затримок. Також тут зарплатні клієнти і ті, хто готовий надати максимум документів, оформити заставу, а також страхування власного життя, працездатності.

До другої групи належать позичальники з високим рівнем ризику. Як правило, це люди без кредитної історії, тобто ті, хто ще ніколи не брав кредит в банку.

Клієнти з поганою кредитною історією можуть навіть не подавати заявку в Ощадбанку, так як ця фінансова установа зі свідомо проблемними особами не співпрацює.

Поточна акція

Сбербанк кілька разів на рік випускає нові програми споживчих кредитів. Як правило, умови для діючих клієнтів банку (зарплатники, вкладники і т.д.) більш вигідні, ніж для решти позичальників.

Отже, сьогодні в Ощадбанку можна оформити кредит під назвою «Вдалий момент, щоб взяти кредит». Згідно з умовами програми фізичні особи можуть взяти кредит до 5 мільйонів рублів (для клієнтів, які отримують заробітну плату в Ощадбанку), до 3 мільйонів (для всіх інших клієнтів).

Згідно з умовами програми фізичні особи можуть взяти кредит до 5 мільйонів рублів (для клієнтів, які отримують заробітну плату в Ощадбанку), до 3 мільйонів (для всіх інших клієнтів)

Ставка по кредиту залежить від двох чинників: сума, яку ви запитуєте і отримуєте ви зарплату на карту банку. Мінімальна для зарплатников - 11,9% за рік, а для нових позичальників - 12,9%.

Термін кредитування від 3 місяців до 5 років. Однак якщо потенційний позичальник має тимчасовою реєстрацією отримати гроші він може на час дії реєстрації.

Кредит для клієнтів, які ведуть особисте підсобне господарство

Кредит для клієнтів, які ведуть особисте підсобне господарство

Даний кредит від Ощадбанку стане відмінним рішенням для людей, які ведуть власне господарство. умови:

  • Сума - до 1,5 млн. Рублів;
  • Ставка дорівнює 17% в рік;
  • Термін становить до 5 років.

Ті люди, які розводять худобу, птицю, або вирощують урожай, за допомогою Ощадбанку отримують можливість розвивати власне господарство. В даному випадку не потрібна застава, але доведеться привести поручителя. Для збільшення суми кредиту потрібно созаемщик, їм може бути хтось із членів сім'ї. Гроші видаються на карту, або готівкою. Щоб оформити подібний кредит в Ощадбанку, необхідно додати до заяви паспорт, господарську книгу, документи про трудовий зайнятості, якщо клієнт працює.

Кредит на будь-які цілі під заставу нерухомості

Кредит на будь-які цілі під заставу нерухомості

Подібний кредит передбачає отримання до 10 млн. Рублів. Кінцева сума залежить від результатів оцінки нерухомості, яку замщік готовий надати в заставу банку.

умови:

  • Ставка становить до 13% в рік;
  • Найменша сума - 500000 рублів;
  • Сума не може перевищувати 10 мільйонів, або 60% від вартості нерухомості, яка стає запорукою;
  • Термін - до 20 років.

Подібний кредит стає прекрасною альтернативою іпотеці. При цьому не доведеться підтверджувати мету, на яку ви отримуєте кредит.

У ролі застави може бути житлове приміщення, будинок з ділянкою, на якому він знаходиться, гараж або ділянка, або гараж з ділянкою. Головне - майно надається в заставу не повинно бути вже з обтяженням і бути єдиним житлом.

Подача заявки

Подача заявки

Споживчий кредит від Ощадбанку можна оформити 2 способами:

  • дистанційно - через Ощадбанк Онлайн або Мобільний додаток (варіанти доступні для діючих клієнтів банку, які вже зареєстровані в особистому кабінеті);
  • у відділенні банку (так подати заявку може будь-яка людина).

Термін розгляду онлайн заявки - до 2 годин. Відповідь клієнт отримує на телефон у вигляді смс. Термін розгляду заявки, поданої в відділенні банку - до 2 діб. Після цього потенційному клієнту банку передзвонює співробітник Ощадбанку і повідомляє попереднє рішення . Далі необхідно протягом 30 днів з'явитися в банк для подачі документів на кредит (потрібна довідка 2 ПДФО про доходи і документи на заставне майно, якщо кредит оформляється з забезпеченням).

Якщо заявник заповнював анкету на сайті, але попереднє рішення не отримав, він може перевірити статус заявки в особистому кабінеті. Якщо ви отримали попереднє схвалення, необхідно з'явитися в офісі з пакетом документів. Позитивне попереднє рішення не означає те, що вам видадуть кредит в Ощадбанку *.

Отримання грошей

Отримання грошей

Споживчий кредит від Ощадбанку можна отримати:

  • готівкою;
  • на рахунок, відкритий для нього;
  • на зарплатну карту Ощадбанку;
  • разом з безкоштовною неіменної дебетовою карткою.

Всі суми перераховуються єдиним платежем, за винятком житлового позики, який надається для спорудження об'єкта нерухомості.

Важливо підкреслити, що після того, як було прийнято позитивне рішення на видачу грошових коштів, вивчені загальні умови кредитування в Ощадбанку, встановлена ​​процентна ставка, клієнт може оформити договір протягом 30 днів. Якщо він не зробив цього, то для отримання кредиту доведеться знову подавати заявку.

Повернення кредиту і дострокове погашення

Повернення споживчого кредиту в Ощадбанку здійснюється рівними ануїтетними платежами, які вносяться щомісяця будь-яким обраним клієнтом способом. Це може бути зарахування коштів через каси Ощадбанку, або банкомат, а також з особистого кабінету Сбербанк Онлайн і через інші банки. При несвоєчасному внесенні платежів по кредиту нараховується пеня, розмір якої прописаний в договорі, зазвичай мова йде про 20% в рік.

При бажанні кредит Ощадбанку для фізичних осіб можна погасити достроково і без штрафу. Він погашається частково або цілком.

Клієнт оплачує відсотки по фактичний день користування кредитом. Для дострокового погашення не обов'язково попередньо повідомляти про це банк. Мінімальна частина суми при передчасному погашенні не лімітована. Заява про погашення можна подати в Ощадбанку Онлайн або в офісі банку. У заяві клієнт вказує поточну дату і номер рахунку, з якого будуть перераховані кошти.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Хто може взяти кредит в Ощадбанку?
Хто може взяти кредит в Ощадбанку?