Реклама
Реклама
Реклама

Кредит на погашення інших кредитів - де взяти, як отримати, в Ощадбанку, ВТБ 24, Трасті, Банку Москви

  1. Що таке рефінансування
  2. Відео про рефінансування
  3. Нічим платити за поточний кредит
  4. Більш вигідні умови
  5. Об'єднання декількох кредитів
  6. зміна банку
  7. Збільшення суми або терміну кредиту
  8. види
  9. Перекредитування для клієнтів з поганою кредитною історією
  10. пропозиції банків
  11. Сбербанк
  12. ВТБ 24
  13. банк Москви
  14. Альфа Банк
  15. Траст
  16. Порівняльна таблиця

Настав такий час, де без кредиту живе хіба що ледачий. Але і з ним можуть бути проблеми, особливо якщо термін погашення довгий, до того ж неадекватна реаліям процентна ставка, великі платежі, позики в різних кредитних організаціях ...

Для власної зручності і вигоди все більше клієнтів віддають перевагу звертатися за послугою рефінансування.

Реструктуризація та рефінансування поступово стають все більш звичною послугою банків.

Це особливо актуально після кризи 2008 року, коли з'ясувалося, що процентні ставки іпотечних кредитів більше неактуальні, а клієнти зобов'язані оплачувати стали непомірно великими щомісячні платежі.

Велика кількість неповернених кредитів змусило банки задуматися над проведеною політикою і зробити рефінансування рядовим продуктом.

Що таке рефінансування

Але що ж таке - рефінансування? Фактично, це кредит на погашення інших кредитів.

Таким чином, борг, взятий раніше, може бути погашений повністю або частково знову отриманими позиковими коштами.

Відео про рефінансування

цілі

Причин отримання нового кредиту для погашення старого може бути безліч, але в цілому ця процедура вигідна як банку, так і клієнта: перший отримує більше впевненості в поверненні своїх коштів, а другий може сподіватися на більш м'які умови - менший платіж кожен місяць, довший термін , знижену процентну ставку, зміна валюти кредиту, платіж тільки в один банк на одних умовах.

Нічим платити за поточний кредит

Найбільш часта проблема, з якою стикаються клієнти - переоцінка власних можливостей або нещасливе збіг обставин. Як результат - грошей немає і невідомо, коли вони будуть.

Якщо не бігти від проблем, а йти їм назустріч шляхом спілкування з кредитним інспектором і пояснення йому всієї ситуації, то можна очікувати, що і банк піде назустріч позичальникові шляхом надання відстрочок, перерахунку та реструктуризації боргу.

Більш вигідні умови

Кредит, взятий на довгий термін (особливо це стосується іпотеки) з часом стає все менш вигідним - і це привід звернутися в банк за його рефінансуванням.

Чим переплачувати тільки тому, що кошти були отримані давно, варто вчасно звернутися до фахівців, щоб платити менше.

Об'єднання декількох кредитів

Трапляється і таке, що у клієнта декілька кредитів в одному або різних банках на різні цілі. Набагато вигідніше і зручніше буде об'єднати їх і платити по одному кредиту, ніж намагатися скрізь встигнути. Крім того, так виходить набагато вигідніше за умовами.

зміна банку

Чи не кожен банк готовий надати своїм клієнтам послугу рефінансування, але його конкуренти завжди готові придбати нового клієнта. Якщо позичальникові об'єктивно зручніше і вигідніше перенести свої зобов'язання в іншу організацію, то чому б і ні?


Якщо позичальникові об'єктивно зручніше і вигідніше перенести свої зобов'язання в іншу організацію, то чому б і ні

Є необхідність в своїй квартирі, але немає накопичень? Є банки, в яких можна взяти іпотеку без початкового внеску .

Чи знаєте ви, що власникам кредитних карт банку Авангард надається пільговий період до 200 днів, а також інші додаткові послуги? подробиці в цієї статті .

Збільшення суми або терміну кредиту

Ситуації в житті бувають різні - нерідко трапляється так, що кредит вже узятий, новий не дадуть, а кошти потрібні ще. Або добре б щомісяця платити трохи менше, але на пару років довше - і в цьому випадку кредитні організації розуміють потреби своїх клієнтів. Рефінансування може включати в себе обидві ці умови.

види

Кредит на погашення інших кредитів може бути взяти на різні цілі і з різними умовами, але все ж він безпосередньо залежить від того виду кредиту, на закриття якого він береться.

Споживчий кредит є практично універсальним, як і споживчий кредит, взятий з метою рефінансування.

Іпотечні або, як їх ще називають, житлові, сильно пов'язані з умовами надання та мають вкрай довгу і складну процедуру реструктуризації, так як туди входить повторна оцінка і перереєстрація закладеного нерухомого майна.

Приблизно з тими ж труднощами пов'язане і рефінансування автокредиту.

Перекредитування для клієнтів з поганою кредитною історією

Клієнт з позитивною або середньої кредитною історією напевно може розраховувати на те, що банк погодитися допомогти йому з рефінансуванням кредиту. Але що робити тим, у кого вона зіпсована?

Тут є свої нюанси:

  • Розмір і термін прострочення. Невеликі помилки клієнта або банку не є серйозною перешкодою для реструктуризації боргу, інша справа, якщо позичальник роками відмовляється погашати свої прострочення.
  • Надання застави. Банки повинні допомогти йому пережити перекредитуватися, якщо запропонувати їм хороший заставу в якості забезпечення ризиків.
  • Хороший поручитель. Навіть якщо власна кредитна історія не дуже хороша, то поручитель з відмінною КІ допоможе домогтися рефінансування кредиту.
  • Вибір банку. Далеко не кожен банк готовий надавати подібні послуги, але регіональні і невеликі кредитні організації з радістю придбають навіть свідомо проблемного клієнта.

Так що варто пошукати найбільш вигідну пропозицію перед тим, як погоджуватися на рефінансування.

пропозиції банків

Де взяти кредит на погашення інших кредитів? У банку, де вже є оформлений договір або в будь-якому іншому, де влаштують умови.

Або можна зробити хитрість і прийти в «свій» банк зі згодою на рефінансування від іншого і попросити покращити умови по кредиту - клієнтові при цьому навряд чи відмовлять.

Сбербанк

Банк надає кредити для погашення поточних боргів, включаючи заборгованості перед іншими банками. За рахунок отриманого кредиту може бути погашена тільки основна сума, відсотки та інші платежі до уваги не беруться.

Обов'язкова умова - відсутність простроченої заборгованості по рефінансуються кредиту.

Для отримання кредиту в Ощадбанку вам необхідно буде заповнити анкету. І щоб зробити це правильно, зверніть увагу на зразок заповнення анкети.

Анкета на рефінансування кредиту в Ощадбанку .

Зразок заповнення анкети на рефінансування кредиту в Ощадбанку .

Які кредити рефінансує банк?

  • Житловий кредит. Рефінансування надається для погашення отриманого в іншому банку кредиту на придбання / будівництво житлового приміщення. Термін кредиту - до 30 років, процентна ставка - від 12,25% річних. Обов'язкова умова: наявність права власності на житлове приміщення. Ріелторські агентства-партнери, як правило, йдуть назустріч, якщо ви хочете рефінансувати свій кредит. Для отримання кредиту в Ощадбанку, потрібно буде надати довідку про доходи за формою банку.
  • Споживчий кредит. Дозволяє погасити до 5 кредитів, отриманих в інших банках. Термін кредиту - до 5 років, процентна ставка - до 17%. Обов'язкові умови: валюта - рублі РФ, сума кредиту - не більше 1 000 000 руб. Оформити кредит можна без довідок про дохід і без надання трудової книжки.

Довідка про доходи за формою Ощадбанку .

ВТБ 24

ВТБ пропонує свої правила кредитування і диктує власні умови про рефінансування. Поручителів не потрібно, зате процентна ставка - від 15,5%, причому - для власників зарплатної картки даного банку.

Для того щоб отримати рефінансування в ВТБ 24, вам потрібно буде надати довідку про доходи за формою банку, а також враховувати той факт, що процентна ставка буде розраховуватися індивідуально.

Документи і вимоги:

  • Паспорт громадянина РФ. Реєстрація в регіоні присутності банку.
  • Вік позичальника - від 21 до 70 років.
  • Оригінал документа, що підтверджує ваш дохід за останні півроку.
  • Довідка про доходи.
  • Кредитний договір.

Для тих, хто боїться, що забуде умови договору, ВТБ 24 пропонує пам'ятку з погашення кредиту.

Правила кредитування в ВТБ 24 .

Довідка про доходи для ВТБ 24 .

Пам'ятка з погашення кредиту .

банк Москви

Банк Москви пропонує рефінансування житлових кредитів на конкурентних умовах, тому процентна ставка у нього одна з найнижчих - від 10,95%. Однак і перший внесок повинен становити як мінімум 10%, а термін кредиту - від 3 до 30 років.

Спеціальні умови надаються для зарплатних клієнтів.

Приємний бонус - відсутність комісій за оформлення, видачу та дострокове погашення кредиту. Якщо початковий внесок становить від 35% і більше, кредитне рішення приймається по 2 документам.

Альфа Банк

Банк рефінансує іпотечні кредити під заставу квартири, що є у власності.

Вимоги до позичальника: громадянин РФ, вік від 21 до 59 років у чоловіків, і до 54 років у жінок.

Щоб отримати кредит в Альфа-Банку, вам потрібно буде надати наступні документи:

  • заяву на отримання кредиту;
  • паспорт громадянина РФ;
  • довідку про доходи за останні півроку;
  • довідку з місця роботи із зазначенням щомісячного доходу;
  • трудову книжку, трудовий контракт, документи про освіту;
  • документи, що підтверджують наявність у власності рухомого і нерухомого майна;
  • кредитний договір з іншим банком.

Умови кредиту: обмеження по сумі: 60% від оціночної вартості заставленого майна. Необхідно страхування життя, здоров'я та майна.

Заява на рефінансування іпотечного кредиту в Альфа-банку .

Траст

Траст пропонує рефінансування на наступних умовах:

  • Сума кредиту - до 300 000 рублів.
  • Комісія за обслуговування і зарахування коштів не стягується, але за послугу «керуй датою платежу» береться комісія в розмірі 199 рублів.
  • Термін кредиту від 6 до 60 місяців.

Вимоги банку до клієнта:

  • Громадянство РФ і постійна реєстрація.
  • Вік від 23 до 65 років.
  • Безперервний робочий стаж на останньому місці роботи - не менше півроку.

документи:

  • Паспорт громадянина РФ.
  • Анкета на отримання кредиту.
  • Довідка про доходи.
  • Трудова книжка.
  • Кредитний договір.

Параметри рефінансування кредиту в банку Траст .

Анкета на рефінансування споживчого кредиту в банку Траст .

Порівняльна таблиця

Сума Ставка Умови Сбербанк 1 000 000 рублів Від 17% Відсутність прострочень ВТБ24 1 000 000 рублів Від 15,5% Залишок терміну не менше 3 місяців Банк Москви Від 170 000 рублей Від 10,95% - Альфа Банк 60% від заставної вартості Визначається індивідуально під заставу житла Траст 300 000 рублей Визначається індивідуально Визначається індивідуально

Перекредитування - один з фінансових інструментів, яким можна і потрібно вміти користуватися для власної вигоди. Але при цьому потрібно знати міру - не дивлячись на те, що в цілому це вигідна угода (продовження терміну, зниження ставки, зменшення платежів), потрібно пам'ятати про те, що часто реструктуризація боргу може спричинити за собою додаткові витрати - наприклад, на переоцінку застави.

Якщо позичальникові об'єктивно зручніше і вигідніше перенести свої зобов'язання в іншу організацію, то чому б і ні?
Є необхідність в своїй квартирі, але немає накопичень?
Чи знаєте ви, що власникам кредитних карт банку Авангард надається пільговий період до 200 днів, а також інші додаткові послуги?
Але що робити тим, у кого вона зіпсована?
Які кредити рефінансує банк?