Реклама
Реклама
Реклама

Кращий спосіб взяти кредит в банку Хоум Кредит

З поширенням Інтернету взяти кредит в банку Хоум Кредит стає дуже просто - оформляєте онлайн заявку на кредит і протягом 30 хвилин отримуєте згоду і рекомендації.

Історія Хоум кредит банку починається з 2002 року, який, в основному спеціалізувався, на оформленні кредитів в точках продажів. А вже в більш пізній період, приступив до виконання функцій роздрібного банку, і з того моменту розширив продуктовий ряд до оформлення споживчих кредитів, які принесли банку більш високу популярність.

Банк Хоум кредит - один з перших в Росії банківських організацій, яка працює за принципом фінансового магазину: «Просто, Швидко, зручно». За останні роки кредит в Хоум кредит банку став більш доступним клієнтам. Вся важлива інформація - від кредитних договорів до рекламних проспектів, бланків заяв, тарифи - все написані більш доступним для клієнта мовою. Ніяких виносок дрібним текстом і зірочок. Все просто і зрозуміло.

На даний момент, банківський кредитний портфель значно наростає, це відбувається завдяки тому, що видає Банк Хоум кредит готівкою.

Продуктова лінійка споживчих кредитів настільки різноманітна, що дозволяє позичальникові, через банк Хоум Кредит, взяти кредит, представлений в двох частинах: три «великих» кредиту і три «швидких» кредиту. Спрощено систему видачі кредитних карт, тепер для її отримання, достатньо надати банку тільки паспорт без будь-яких довідок. Також для карт MasterCard Standard і MasterCard Gold поширена програма CASHBACK, при оплаті якими в торгово-сервісній мережі, на карту клієнта повертається 3% від суми.

Головні переваги кредитних програм - можна оформити кредит в Хоум кредит банку онлайн без застави та поручителів, ні будь-якого виду комісій, можливо зарахування коштів на карту «Кукурудза», є безліч зручних способів зробити погашення кредиту. Хоум кредит банк надає можливість оформлення будь страховки (карти, засобів і так далі) прямо на сайті банку http://www.homecredit.ru/credit_zn.php . Головні переваги кредитних програм - можна оформити кредит в Хоум кредит банку онлайн без застави та поручителів, ні будь-якого виду комісій, можливо зарахування коштів на карту «Кукурудза», є безліч зручних способів зробити погашення кредиту

Якщо гроші потрібні дуже терміново, пропонує Хоум кредит банк споживчий кредит - «Швидкі гроші» , Які значно розширюють можливий потенціал клієнта. Оформлення займає мінімум часу, кредит видається до 30 хвилин. Можлива сума до видачі до 250 000 рублів, терміном до 48 місяців, щомісячний платіж від 677 рублів.

Якщо потрібна сума кредиту по більше, то тут на виручку приходить класична програма «великі гроші» , Де клієнт може отримати до 700 000 рублей, заявка розглядається протягом 5 днів, кредит надається до 60 місяців, щомісячне погашення від 1291 рублів.

Клієнт повинен бути громадянином РФ, мати постійне місце роботи, регулярне джерело доходу, обов'язково надати мобільний або домашній телефон, проживати і бути зареєстрованим в регіоні отримання кредиту Клієнт повинен бути громадянином РФ, мати постійне місце роботи, регулярне джерело доходу, обов'язково надати мобільний або домашній телефон, проживати і бути зареєстрованим в регіоні отримання кредиту. Вік 25 - 64 років.

Оформляючи в Хоум кредит банк кредит онлайн, клієнт сам визначається у виборі підходящої йому кредитної програми. З кожним клієнтом, банк працює індивідуально. Все буде залежати від того, яка кількість документів і максимум якої інформації клієнт готовий надати про себе. Залежно від цього, буде варіюватися ставка і сума кредиту. Чим більше буде надано інформації, тим вигідніше буде кредитна програма.

Для отримання більш вигідного відсотка і максимальної суми клієнту необхідно надати максимум документів - крім паспорта, обов'язково другий документ (водійські права, закордонний паспорт з відмітками про виїзд, пенсійне страхове свідоцтво, посвідчення пенсіонера, або будь-яка карта ХКБ), і надати максимальний список документів платоспроможності ( всілякі довідки, що підтверджують дохід, довідки з місця роботи, завірені копії трудового договору, поліс медичного страхування і т д)

Заявка на кредит в хоум кредит банку може включати оформлення кредитних карт, які випускаються миттєво будь-кому. Це один з простих і швидких способів взяти кредит. Карту можна оформити не тільки в відділенні банку, але і в різних громадських місцях, де представники банку проводять стійку продажу своїх продуктів. Відразу після видачі, картою можна користуватися. Кредитка має пільговий період користування до 51 днів, яка надається кредитна лінія - відновлювальна. При знятті коштів береться стабільна комісія - 299 рублів, що найбільш вигідно при знятті великих сум. Плата за обслуговування не знімається. Для оформлення не потрібні підтверджуючі документи. Для постійних клієнтів, достатньо пред'явити паспорт, а новим потрібно надати до 3 документів, які клієнт сам вибирає з, запропонованого банком, списку. Після закінчення пільгового періоду, якщо клієнт не зміг внести ту суму, якої скористався, то відсотки будуть нараховуватися за ставкою 34,9% - 44,9%. Необхідна сума до погашення становить від 5% (мінімум 500 рублів).

Беручи заявку на кредит, Хоум кредит банк може розглянути оформлення карти " стандарт "," Преміум "," Ексклюзив "з кредитним лімітом 10000 - 300000 рублів, у яких пільговий період також становить 51 день, і процентною ставкою 24,9% - 34,9% річних. Для що треба для оформлення цих карт, які особливості і умови можна подивитися тут .

Клієнт може подати заявку на отримання кредиту на офіційному сайті Хоум кредит банк. Онлайн заявка обробляється швидко, а якщо ще внести додаткові дані, то клієнту, на електронну пошту від Хоум кредит банку, прийде відповідь з онлайн заявці з попереднім рішенням. Для розрахунку суми кредиту і суми для погашення, клієнт також може скористатися на сайті дуже зручним кредитним калькулятором, який передбачив всі нюанси. Клієнт набирає максимум інформації: вказує список документів, щомісячний дохід, термін і суму бажаного кредиту, і, в готовому розрахунку, йому буде запропонована сума і варіант для погашення.

Онлайн заявка на кредит Хоум кредит банк заощадить час клієнта і максимально спростить укладання угоди