Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти кредит в Альфа Банку, якщо його відділення немає в Улан-Уде?


Лариса запитує, Улан-Уде, Республіка Бурятія 4 роки тому

Я хочу взяти споживчий кредит, в Альфа банку. Сама пенсіонер. Живу Улан-Уде, а у нас немає Альфа банку.

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Лариса! Дякуємо Вам за запитання! Лариса, Альфа Банк, дійсне не кредитує в Бурятії і не має кредитних продуктів, які б доставлялися поштою. Їхати в інший регіон, для оформлення кредиту в Альфа Банку, ми Вам не радимо, тому що без відповідної прописки, Вас чекає відмова. Кредитори не бажають кредитувати жителів тих регіонів, де немає їх представництва, оскільки в разі появи проблем з платежами, їм складно дистанційно залучити боржника до відповідальності.
Лариса, зверніть увагу на те, що у Вашому місті є відділення КБ ренесанс Кредит і Уральського Банку Реконструкції та Розвитку. Пропонуємо Вам коротко розглянути умови споживчого кредитування у даних кредитно-фінансових організацій.
У КБ Ренесанс Кредит можна оформити кредит готівкою або на банківську карту в розмірі від 30 000 - 300 000 російських рублів, під 27.9% -35.9% річних, громадянам у віці від 24 до 65 років. Повернути кредитору борг Ви зобов'язані за 24-60 місяців. З достроковим погашенням кредитної заборгованості у Вас проблем не буде, так як КБ Ренесанс Кредит не обмежує своїх позичальників по сумі, що вносяться ними платежів. Зверніть увагу, що банк не вимагає підтвердження платоспроможності, але з готовністю прийме довідку про доходи на розгляд і в якості винагороди, надасть кредитні кошти на більш вигідних умовах.
Уральський Банк Реконструкції та Розвитку видає від 50 000 до 1 000 000 російських рублів, терміном на 36-84 місяці. Ставку за кредитом Убрир визначає в індивідуальному порядку - від 21% річних. У Вас буде можливість отримати бонус за відсотками, якщо всі платежі по кредиту будуть проводитися точно за графіком. Для кредитування в Уральському Банку Реконструкції та Розвитку Вам необхідний буде цивільний паспорт і довідка про доходи будь-якої форми. Кредити в Убрир видаються до 75 років.
Лариса, якщо Вас цікавить Онлайн позики на суму до 20 000 російських рублів, то завдяки МФО « СМСфінанс »Ви можете кредитуватися дистанційно. Не покидаючи свого будинку, Ви отримаєте від цього кредитора від 1 000 до 15 000 російських рублів, терміном на 21 день. Ставка по продукту - 30% -60% в місяць. Для Онлайн кредитування потрібно тільки заявка.
Успіхів вам!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 2 відгуківВідповідь корисний?