Реклама
Реклама
Реклама

Виставка нерухомості "Ярмарок житла" в Краснодарі!

Версія для друку
Версія для друку   Рубрика:   Виставки з нерухомості   На запитання відповідає Шумейко Євгенія Володимирівна, Президент КРПО Законне житло

Рубрика: Виставки з нерухомості

На запитання відповідає Шумейко Євгенія Володимирівна, Президент КРПО "Законне житло".

Озброївшись досвідом і довірчими стосунками з найбільшими забудовниками Півдня Росії, оргкомітет «Ярмарку» проводить II Спеціалізовану виставку нерухомості «Ярмарок житла». Вона стартує 30 травня і буде радувати учасників і відвідувачів на тяжінні трьох днів. Виставковий проект покликаний стати однією з найбільших торгових майданчиків, єдиним консультаційним центром, а також місцем ведення прямого діалогу кваліфікованих фахівців галузі та широкої громадськості.
Виставка нерухомості презентує гостям кілька секцій: «Міська нерухомість», «Заміська нерухомість», «Іпотека, захист, закон», «Нерухомість Краснодарського краю», «Нерухомість за кордоном» і «Затишний будинок».
II Спеціалізована виставка нерухомості «Ярмарок житла» пройде в період з 30 травня по 1 червня 2014 року в ВЦ «КубаньЕКСПОЦЕНТР». Вас чекають приємні сюрпризи, розіграші призів, знижки на покупку квартири від забудовників! А також юридичні і консалтингові послуги, іпотечне кредитування, інвестиції і багато іншого.



Відповіді опубліковані. Орфографія і пунктуація авторів запитань збережена.


Олександра 20.05.2014
Було б здорово, якби на ярмарках нерухомості були присутні представники буднагляду, щоб можна було підійти і проконсультуватися з потрібних новобудов на наявність всієї дозвільної документації на будівництво! У Вас на ярмарку присутність контролюючих органів не передбачається?

Добридень! Спасибі за питання! На даний момент ведуться переговори з Управлінням по нагляду в сфері пайового будівництва про участь у Виставці нерухомості "Ярмарок житла". Якщо все-таки наші переговори закінчаться безуспішно, або в силу своєї зайнятості Управління не зможе взяти участь у виставці, Ви завжди зможете звернутися на стенд Б1, де кваліфіковані юристи Краснодарській регіональної правозахисної громадської організації «Законне житло» завжди будуть готові допомогти Вам у вирішенні злободенних питань: законність будівництва (по найменуванню забудовника; за адресою ведення об'єкта будівництва), правовий аналіз дозвільної документації на ведення об'єкта будівництва, можливість пре ставления Ваших інтересів в суді, юридичну оцінку та супровід угод з нерухомістю.
Однією з найголовніших завдань громадської організації є сприяння вдосконаленню правовідносин між учасниками пайового будівництва по 214-ФЗ «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості та про внесення змін до деяких законодавчих актів Російської Федерації» від 30 грудня 2004 року.
Дуже важливим є той факт, що всі документи на будівництво тих об'єктів, які виставляються на Виставці нерухомості "Ярмарок житла" нами, як організаторами, перевіряються завчасно! Ваш страх, звичайно ж, зрозумілий. На жаль, сьогодні не можна бути застрахованим від обману - вже дуже багато шахраїв навколо нас. Але ми поставили собі за мету зібрати в одному місці в один час тільки компанії, виключно працюють відповідно до ФЗ-214.
Приходьте на Ярмарок! І, впевнені, ви знайдете там саме "Вашу квартиру". І без страху бути покинутим і обдуреним. Будемо дуже раді Вам!
Добридень


Тетяна 20.05.2014
Євгенія Володимирівна, вибачте, про квиток мені трохи не зрозуміло ... то зображення, яке Ви прикріпили можна роздрукувати і прийти на Ярмарок і мене пропустять? Або мені все таки потрібно заходити на Ваш сайт і реєструватися, щоб отримати цей квиток?

Доброго дня! Квиток, звичайно, краще отримати за допомогою реєстрації на сайті http://expo-estate.ru/. Реєстрація дуже проста, і займе менше хвилини. Квиток тут же приходить на пошту. Ви його роздруковуєте (неважливо, на кольоровому або чорно-білому принтері), приходьте на ярмарок нерухомості і на решепшене міняєте квиток на браслет, а також отримуєте інформаційно-подарункову продукцію і насолоджуєтеся загальним святом житла!
Доброго дня


Євгенія Миколаївна 20.05.2014
Підкажіть, в секції «Затишний будинок», що буде представлено, які компанії?

Добридень!
Хочеться відзначити, що секція "Затишний будинок" - дебютант нашої Виставки нерухомості "Ярмарок житла". Секція буде представлена ​​рядом компаній, що займають лідируючі позиції на ринку будівельних та оздоблювальних матеріалів міста Краснодара і Краснодарського краю. Зокрема можемо назвати Фабрику корпусних меблів "Вектор", а також компанію "Академія ремонту", що займається обробкою квартир, будинків, таунхаусів.
Будемо Ради бачити Вас на Виставці!
Добридень
Секція "Затишний будинок"


Тетяна 16.05.2014
Доброго дня! Вхід на ярмарок буде платним чи ні? Я вважаю такі заходи повинні бути відкриті без всяких оплат ... Якщо він буде платним, з чим це пов'язано?

Привіт, відвідати даний захід можливо безкоштовно, при наявності безкоштовного електронного квитка, який можна завантажити на нашому сайті http://expo-estate.ru/get-ticket/ і роздрукувати. Один квиток дає право на відвідування одній людині один раз, тому просимо відвідувачів заздалегідь подбати про проході на "Ярмарок житла". Також безкоштовний вхід буде для пенсіонерів і дітей.
Для дорослого вартість квитка буде 70 рублів, також на всю сім'ю можна буде придбати всього один вхідний квиток. Правда тільки на одне відвідування.
Пов'язано, це лише з тим, що ми дбаємо про тих компаніях, які є експонентами виставки, адже ми розуміємо, скільки витрачено на організацію і оформлення стенду компанії, і нам би не хотілося, щоб всі ці витрати були зроблені даремно.
Ми робимо все можливе, щоб для компаній і для відвідувачів даний захід став максимально ефективним.
Чекаємо Вас на "Ярмарку житла"
З 30 травня по 1 червня на вул. Зіповскій 5 2 павільйон Кубань Експоцентр.
Привіт, відвідати даний захід можливо безкоштовно, при наявності безкоштовного електронного квитка, який можна завантажити на нашому сайті http://expo-estate
Безкоштовний квиток на "Ярмарок житла" в Краснодарі


Юлія Володимирівна 14.05.2014
Привіт, Євгенія Володимирівна!
На ярмарку буде представлена ​​окремо секція "Нерухомість Краснодарського краю" від секцій "Міська нерухомість" і "Заміська нерухомість", чому вирішили її відокремити? Хіба вона не має до Міський і Заміською таке ж відношення? Адже в цілому Нерухомість краснодарського краю - це і Заміська, і Міська нерухомість або тут криються якісь певні особливості, в чому відмінність? Спасибі за відповідь.

Доброго дня! Спасибі за питання! Ось уже другий раз Краснодарська регіональна правозахисна громадська організація "Законне житло" проводить в Краснодарі найбільший захід "Ярмарок житла". Цей захід є дуже значущим для нашого міста і краю в цілому. Ось уже другий раз Кубань Експоцентр відкриє свої двері для всіх тих, хто навесні планує зробити свій вибір при купівлі житла. З 30 травня в протягом трьох днів на 3500 кв метрів жителям і гостям нашого міста буде представлена ​​вся нерухомість Краснодара і Краснодарського краю.
На другій виставці буде представлена ​​Міська та Заміська нерухомість, окремо виділено секцію Чорноморського узбережжя, ось саме її ми і назвали нерухомість Краснодарського краю, а також нерухомість за межами Краснодара. Ви маєте рацію, ця нерухомість за своїм типом також може бути як міський так і заміської.
Взагалі розміщення стендів компаній носити чисто концептуальний характер, і багато експоненти вибирали располеженіе своїх стендів незалежно від секцій.
З планом експозиції виставки Ви зможете ознайомитися вже зараз на нашому сайті expo-estate.ru
Доброго дня
план експозиції


* Відповідно до Правилами сайту Адміністрація сайту не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в даному розділі. Відповідальність за зміст і достовірність інформації, в тому числі перед третіми особами, несе суб'єкт, що розмістив інформацію.


У Вас на ярмарку присутність контролюючих органів не передбачається?
О зображення, яке Ви прикріпили можна роздрукувати і прийти на Ярмарок і мене пропустять?
Або мені все таки потрібно заходити на Ваш сайт і реєструватися, щоб отримати цей квиток?
Підкажіть, в секції «Затишний будинок», що буде представлено, які компанії?
Вхід на ярмарок буде платним чи ні?
Якщо він буде платним, з чим це пов'язано?
На ярмарку буде представлена ​​окремо секція "Нерухомість Краснодарського краю" від секцій "Міська нерухомість" і "Заміська нерухомість", чому вирішили її відокремити?
Хіба вона не має до Міський і Заміською таке ж відношення?
Адже в цілому Нерухомість краснодарського краю - це і Заміська, і Міська нерухомість або тут криються якісь певні особливості, в чому відмінність?