Реклама
Реклама
Реклама

Дистанційне навчання вищу освіту психологія

  1. Дистанційне навчання психології, як це відбувається
  2. Різноманітні функціональні цілі
  3. Методи і дії для отримання знань
  4. Не втратити свій шанс, і дати збутися мрії

Вища освіта: психологія, дистанційне навчання, прерогативи і можливості якого значно розширені в світлі останніх законодавчих актів держави, дає студенту ті ж можливості, що і класичні форми вищої освіти

Вища освіта: психологія, дистанційне навчання, прерогативи і можливості якого значно розширені в світлі останніх законодавчих актів держави, дає студенту ті ж можливості, що і класичні форми вищої освіти. Обсяг і якість знань, диплом державного зразка після закінчення навчання вам будуть надані такі самі, якби ви вчилися очно.

Вища освіта: психологія, престижна і затребувана в сучасному світі спеціальність, при отриманні якої можна не тільки допомагати оточуючим, але і самовдосконалюватися, завдяки дистанційному навчанню. Така освіта стало можливо, як базова щабель для кар'єри, ступінь професійного оновлення, друга вища та платформа для наукових досліджень.

Престижна професія, отримана за допомогою новітніх інформаційних технологій без матеріальних витрат на проїзд, харчування та проживання, без тимчасових витрат. Час при дистанційному навчанні можна розподілити так, щоб встигати і кар'єру робити, і успішно нарощувати багаж знань за допомогою електронних систем зв'язку, підніматися зі щабля на щабель до жаданого диплома про вищу освіту, в якому навіть не вказується, яким саме чином воно отримано. Дистанційний психолог отримує повноправний і повноцінний диплом в будь-якому вузі, який він вибрав для навчання.

Дистанційне навчання психології, як це відбувається

У сучасному розвиненому суспільстві професія психолога набуває все більшої затребуваність, тому що саме психологи займаються створенням нормального мікроклімату в великих колективах на складних виробництвах, службах екстрених ситуацій, школах і спеціальних лікувальних закладах.

Навчання психологів здійснює все більше гуманітарних вузів, престижних академій, в тому числі і столичних університетів з багаторічною і заслуженою чудовою репутацією.

Випускник з дипломом за фахом дистанційний психолог, згідно з державною програмою електронних освітніх технологій, отримує разом з дипломом про дистанційне навчання ті ж професійні права і ту ж сферу застосування професійних знань, що і будь-який випускник очною, заочною та вечірньою формою. Але, крім законних прав, забезпечених повноправним дипломом, він користується під час навчання ще і додатковими бонусами:

  • просувається по кар'єрних сходах, або виховує дитину під час проходження курсу;
  • не їздить до вузу ежеутренне, і не витрачає грошей на поїздки під час сесій;
  • займається в будь-який час доби, коли у нього є для цього час;
  • здає іспити за допомогою новітніх засобів комунікацій і погоджує їх терміни, незалежно від здачі будь-яких інших іспитів;
  • може отримати всі необхідні матеріали і методичні розробки в електронному вигляді, в буквальному сенсі, не встаючи для цього з дивана;
  • за допомогою ноутбука, в будь-якому місці, де є Інтернет, він може проконсультуватися з куратором або викладачем вузу, запросити наукові розробки кафедр, на яких він в даний момент займається.

Сучасний успішний громадянин суспільства, який володіє мінімальним електронним обладнанням та можливістю доступу до Всесвітньої інформаційної мережі, може використовувати їх з максимальною користю для розширення професійного горизонту, в тому числі, використовувати дистанційне навчання в самих різних функціональних цілях.

Різноманітні функціональні цілі

Отримання професії психолог дистанційно означає не тільки диплом про вищу освіту, з яким можна працювати в будь-якій професійній сфері, де існує необхідність в практичному застосуванні подібних спеціальних знань.

Професія психолога, як друга робоча спеціальність, часто, необхідна педагогам, лікарям певних спеціальностей, працівникам відділів кадрів і вищої адміністративної сфери, співробітникам великих фірм і корпорацій з великою кількістю персоналу. Для них у багатьох вузах, які здійснюють навчання з застосуванням нових інформаційних технологій на дистанційній основі, створені спеціальні факультети, на яких проводиться перепідготовка по психології.

Це курси підвищення професійної придатності, на яких можна отримати знання про нові напрацювання в цій галузі, опанувати новітніми методиками, розширити горизонт застосування знань, більш детально вивчивши одну з галузей обраної улюбленої спеціальності, для якої здійснюється перепідготовка. Психолог, який закінчив курси перепідготовки або підвищення кваліфікації, стає більш підготовленим до своєї діяльності.

При цьому він знайомиться з усіма необхідними розробками. Незаперечним плюсом дистанційних факультетів підвищення кваліфікації психологів, стає можливість негайного практичного застосування отриманих знань.

Такий підхід до процесу навчання дає неоціненні переваги, тому що, на відміну від звичайних курсів перепідготовки, слухач дистанційної форми продовжує професійну діяльність, ні на день не перериваючи своє сходження по кар'єрних сходах, не залишаючи своїх підопічних, або учнів.

Методи і дії для отримання знань

Існує 2 методи отримання дистанційної освіти з психології:

  1. Кейс-метод передбачає отримання додому друкованих видань.
  1. Інтернет-метод - все надається в електронному вигляді, від голосового читання лекцій і семінарів, до методичних та практичних матеріалів на електронних носіях.

Кращі педагогічні кадри працюють над розробкою методик, які зроблять викладається доступніше. Кращі технічні фахівці розробляють програмне навчання. Для того, щоб стати студентом і освоювати в дистанційному навчанні перекваліфікацію, перше чи друге вищу освіту, досить зробити кілька простих кроків:

  • вибрати вуз, в якому б хотілося вчитися;
  • подати в електронному вигляді заяву-анкету (з врахуванням специфіки наданих знань);
  • пройти прості вступні випробування (не всі вузи цього вимагають);
  • оплатити навчання (про це можна дізнатися у керівництва факультету).

Вартість дистанційного навчання в будь-якому випадку нижче будь-якого денного, заочного або вечірнього, а якщо порахувати економію часу, харчування, проживання, проїзд та інші накладні витрати, стане зрозумілим, чому все більше людей віддає перевагу такій спосіб отримання знань. До того ж, для ДО не важлива географія: не виїжджаючи з самого глухого куточка країни, можна отримати диплом престижного московського вузу.

Не втратити свій шанс, і дати збутися мрії

Дистанційна освіта можна отримати в будь-який час, практично в будь-якому віці, недорого, і не залишаючи основних занять. Це шанс для самих інертних і ледачих, найзайнятіших і роз'їжджають по відрядженнях, а також мам, які сидять в декретній відпустці, і тат, які повинні працювати для утримання молодої сім'ї.

Шанс вигідний, і доступний для всіх, у кого є мрія стати психологом, отримати другу вищу освіту, підвищити професійну підготовку або зайнятися науковими дослідженнями з напрацювань в улюбленій професії.

Вступайте до кращі дистанційні навчальні заклади

Московський Університет імені С. Ю. Вітте

Коледж Московського Фінансово-промислового Університету «Синергія»

Краснодарський багатопрофільний інститут додаткової освіти

Краснодарський багатопрофільний інститут додаткової освіти