Реклама
Реклама
Реклама

Адріано Челентано про сім'ю, кохання і музиці

14 липня Адріано Челентано, італійський музикант, кіноактор, естрадний співак, кінорежисер, композитор, громадський діяч і телеведучий, і його дружина, актриса Клаудія Морі, відсвяткували золоте весілля - 50 років спільного життя 14 липня Адріано Челентано, італійський музикант, кіноактор, естрадний співак, кінорежисер, композитор, громадський діяч і телеведучий, і його дружина, актриса Клаудія Морі, відсвяткували золоте весілля - 50 років спільного життя. Вони батьки трьох дітей (двох дочок і сина) і бабуся з дідусем поки єдиного внука. Ми відібрали найкращі цитати чарівного Челентано про їх красивою і довгої любові, дітях і, звичайно ж, натхненні.

1. Я вірю, що музика - це голос особливого духу, завдання якого - збирати мрії світу, і який, проходячи через свідомість людей, здатний залагодити, нехай навіть на короткий час, їх чвари, або потрясти душі, руйнуючи соціальні незручності.

2. Хто не любить, не буде любимо ніколи.

3. Сім'я - це або постійний саботаж, або надійна опора. В останньому випадку тобі дуже пощастило.

4. Якщо люди в якийсь момент перестали між собою ладити, розлучення - це правильний вихід. Але спершу потрібно спробувати зробити все можливе, щоб врятувати любов.

5. Коли говориш «так» жінці - це контракт на все життя, хитрувати ти більше не можеш.

6. Єдине, до чого треба прагнути в житті, - це любов.

7. Хто не працює, той не займається любов'ю.

Хто не працює, той не займається любов'ю

8. Мені необхідно знати кожну хвилину мого життя, що є жінка, яка не припиняє мене любити.

9. Життя без музики - зів'яне, але музика без життя - жахлива.

10 10. Є речі, на які мені не шкода часу і на які шкода. Я не підкоряюся законам шоу-бізнесу - випускаю альбоми, коли хочу, і не їжджу з обов'язковими концертами, тому що так належить. Мені на рекламу взагалі наплювати, мене і так все знають. Є таке бажання - з'їжджу, пограю на гітарі, немає - посиджу спокійно з дружиною вдома. Я давно собі сказав: треба жити для себе. А якщо зніматися в кіно, вести телешоу, записувати платівки, постійно їздити на гастролі і давати нескінченні інтерв'ю, то треба йти до церкви і просити Господа: нехай він зробить так, щоб в добі було 50 годин, інакше ти нічого не встигнеш.

11. Преса взагалі любить скандали з приватного життя знаменитостей, а я їм, на жаль, не даю таких приводів, вони вже не знають, що і придумати. Один раз написали, що я був на прийомі з молоденькою дівчиною, яка явно нова коханка. Ніхто навіть і не спромігся дізнатися, що це була моя дочка ...

12. Чи буває, що мелодія приходить мені в голову, коли я готую обід, тоді все кидаю, йду по гітару й сідаю грати прямо на кухні. Одного разу я так цілий диск записав. Зрозуміло, це не завжди радує близьких, тому що в такому випадку вони зазвичай залишаються без обіду.

Зрозуміло, це не завжди радує близьких, тому що в такому випадку вони зазвичай залишаються без обіду