Реклама
Реклама
Реклама

«Голос» 3 сезон 11 випуск: залишилося всього 8 учасників

«Голос» 3 сезон 11 випуск можна дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості на сайті Першого каналу. У минулому випуску учасники взяли участь в нокаути - на сцені виступали трійки, і журі вирішували, хто повинен піти. Всього в шоу «Голос» залишилося 8 кращих учасників.

Шоу «Голос» 3 сезон 11 випуск легко можна знайти на сайті Першого каналу і дивитися безкоштовно онлайн - для тих глядачів, хто минулої п'ятниці пропустив передачу по телебаченню.

На даному етапі «Голосу» вже підійшли до кінця поєдинки - і учасники взяли участь в нокаути. У цьому випадку на сцену виходять по три виконавця, і судді повинні вибрати одного, хто буде змушений покинути шоу. Ті ж, хто зміг зачарувати суддів, пройшов до наступного етапу конкурсу. З трійки Леоніда Агутіна - Софії Рубіної-Хантер, Артура Беста і Людмили Соколової, які виконали спочатку пісню групи Beetles «Can not Buy Me Love», а потім «Вони знайомі давно» групи Непара і «Tu mi manchi amore mio» Лаури Паузіні , Софія покинула шоу. Дівчина була дуже засмучена і насилу змогла стримати емоції.

Дівчина була дуже засмучена і насилу змогла стримати емоції

Потім на сцену вийшла трійка Олександра Градського: Катерина Шемякіна, Валентина Бірюкова та Олександра Воробйова. Вони заспівали пісню Крістіни Агілери «Hurt», «Баладу про матір» і «Вальс тисячі часів» Ж.Бреля. За підсумками рішення суддівської комісії Катерині Шемякіної довелося піти з проекту.

За підсумками рішення суддівської комісії Катерині Шемякіної довелося піти з проекту

Трійка Пелагеї виглядала так: П'єр Едель, Альберт Мусаелян і Анастасія Главатских. Альберту Мусаеляну довелося піти.

Альберту Мусаеляну довелося піти

А в команді Діми Білана, що складається з Єгора Сесарева, Григорія Лавиша і Олександра Бона вибув Григорій Лавиш. У підсумку на шоу залишилося всього 8 учасників, і зараз починається найзапекліша і цікава боротьба за право виходу у фінал.

Шоу «Голос» 3 сезон 11 випуск можна дивитися безкоштовно онлайн на сайті Першого каналу.

Відео: канал Piter.TV Фото: сайт Першого каналу