Реклама
Реклама
Реклама

Поради ріелтора

Доброго дня, з вами «Поради ріелтора» Доброго дня, з вами «Поради ріелтора»!

Вітаю всіх про початком нового навчального року та початком робочого кварталу після кварталу відпочинку та відпусток 🙂! Сьогодні нагадую про те, де отримати виписку з ЕГРП в Саратові. У ранньому пості я писала про те, як отримати цей документ , Тепер подивимося, чи змінилося що-небудь на сьогоднішній день.

Виписка з реєстру нам дає інформацію:

  • про права, зареєстрованих на даний момент;
  • про перехід прав власності;
  • про об'єкти нерухомості, право на які зареєстровано на конкретну фізичну особу;
  • про обтяження, що стосуються даного об'єкту.

Сьогодні такий документ можна замовити і отримати поштою, через Інтернет або при особистому зверненні в Управління Росреестра по Саратовської області, в будь-якому МФЦ, а також в кадастрової палаті. Відомості вам нададуть в термін не пізніше 5 днів з часу звернення. Наприклад, на порталі Росреестра шукаєте у вкладці Державні послуги »-« Отримання відомостей з ЕГРП і угод з ним ».

Зверніть увагу, що внизу (під зеленими кнопками) вказані час виготовлення і вартість послуги. Далі тиснете на зелену кнопку праворуч, вийде форма, показана нижче.

Крім того, можливий доступ до «святая-святих» - самої інформації ЕГРП за допомогою видачі ключа доступу, форму запиту показую на скріншоті нижче.

При необхідності, можна почитати на офіційному сайті або поцікавитися у фахівців - кому і як видається ключ.

Інформація поділяється: для фізичних осіб і для юридичних - не переплутайте!

Отже, як бачите, отримати виписку з ЕГРП в Саратові можна різними способами, швидко і недорого. Діліться з друзями, кнопки в колонці зліва. Добра вам і благополуччя!