Реклама
Реклама
Реклама

Кернес розповів про плани після програних виборів мера Харкова

Харківський міський голова не має наміру залишати свій пост Харківський міський голова не має наміру залишати свій пост   Як передає Depo

Як передає Depo.Харьков, про це в інтерв'ю телеканалу " NewsOne "Сказав Харківський міський голова Геннадій Кернес, відповідаючи на питання, чим він займеться, якщо не виграє вибори.

"Займуся своїми улюбленими собаками, займуся собою, родиною. Зараз майже немає часу займатися собою - ред.)", - сказав мер.

"Ми говоримо, ми досягли, ми успішні, а сім'ї немає. Сім'я у мене ... Ну, немає сім'ї. Діти, внуки - все росте у тебе, поруч з тобою, але проходячи повз. Тобі показують фотографію твого онука, син допустимо , думаєш, який вже великий хлопець. Або приїжджає невістка з онуком з Києва. Ти дивишся, дивуєшся: вже мисляча людина ", - сказав Кернес.

Він запевнив, що не збирається залишати свою посаду і буде продовжувати працювати до того часу, поки це дозволятиме здоров'я.

"Я прилип до того, щоб Харків відродити і поліпшити. І поки у мене це виходить, поки у мене є сили, я буду це робити. І ці всі ці піар-компанії, акції, Кернес йде за станом здоров'я. Все це маячня , брехня ", - підкреслив Кернес.

Довідка Depo.Харьков. Кернес має двох синів - Кирила і Данила. Крім цього, вважається, що його дружиною є Оксана Гайсинська, проте в щорічних електронних деклараціях мер не вказує її членом своєї сім'ї.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Харьков

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook