Реклама
Реклама
Реклама

ЖК Веселковий -1 і ЖК Веселковий - 2 (відділ продажів) квартири в новобудові Одеси.

Запис на консультацію, бронювання та перегляд об'єктів. Відділ продажів: (067) 845-85-35

ЖК "Райдужний" і ЖК "Веселковий-1" проекти, реалізовані будівельною компанією ТОВ "Руником-Інвест". Своєчасно ввівши в експлуатацію ЖК "Веселковий" що складається з 16 монолітно-каркасних будинків різної поверховості, ТОВ "Руником-Інвест" зарекомендував себе як надійний партнер-забудовник. В даний момент йде підготовка до введення в експлуатацію ЖК "Веселковий-1" що складається з 7 монолітно-каркасних будинків, три з яких здані в I кварталі 2014 року. Зі здачі житлового комплексу "Райдужний-1" запланована на I квартал 2015 року. Продовженням забудови масиву "Райдужний" стане новий ЖК "Веселковий - 2", комплекс складатиметься з трьох шестисекційною 15-ти поверхових монолітно-каркасних будинки і чотирьох односекційних. Термін здачі першої черги комплексу заплановано на II-III квартал 2016 року.

У комплексі запропоновано безліч варіантів планування квартир , Переважає кількість однокімнатних квартир загальною площею від 35 кв.м., двокімнатні квартири загальною площею від 54 кв.м. і трикімнатні від 72 кв.м. Квартири ЖК "Веселковий -1" і ЖК "Веселковий - 2" здаються в експлуатацію з чистової обробкою. Встановлені прилади опалення, в склінні використані двокамерні склопакети. Прибудинкова територія житлового комплексу повністю облаштована: дитячі ігрові майданчики і зони відпочинку для комфортного проведення часу, влаштовано газони, висаджено дерева та чагарники. У цоколі житлового комплексу "Веселковий -1" і "Райдужний - 2" розташовуються нежитлові приміщення комерційного призначення. Для автовласників передбачена парковка і підземний паркінг. У всіх проектах застосовуються передові технології будівництва, такі як: газові генератори, сонячні колектори, використання сучасних газо-конденсаційних котлів, все це значно підвищить комфорт і економію експлуатації будинку. Різноманітність запропонованих планувань, дозволяє вибрати квартиру відповідну Вашим бажанням і можливостям.

ЖК "Веселковий" відділ продажів: (093) 845-85-35 (067) 845-85-35 (063) 845-85-35

жк райдужний одеса, жм райдужний сайт, жк райдужний офіційний, сайт жк райдужний, сайт райдужний одеса, жм райдужний одеса, жк райдужний одеса ​​відділ продажів, жк райдужний одеса ​​офіційний сайт, жк райдужний одеса ​​фото, житловий комплекс райдужний одеса, купити квартиру в одесі райдужний, житловий масив райдужний одеса, квартири в райдужному одеса, Відділ продажів ЖК Веселковий, жк райдужний відділ продажів, жк райдужний, жк райдужний ціни, жк райдужний відділ продажів, жк райдужний ціни, жк райдужний-1, жк райдужний-2, жк райдужний офіційний сайт, жк райдужний 2 одесса офіц іального сайт, квартири райдужний, жк райдужний планування, райдужний 2 одесса, планування квартири райдужний.