Реклама
Реклама
Реклама

Типові плани 3-кімнатних квартир

3 кім. квартира, поліпшеного планування, "вертоліт"

квартира, поліпшеного планування, вертоліт

3 кім. квартира, в панельному будинку, кімнати роздільні, "полька"

квартира, в панельному будинку, кімнати роздільні, полька

3 кім. квартира, в 5-ти поверхівці, "сорочечка"

квартира, в 5-ти поверхівці, сорочечка

3 кім. квартира, в цегляному будинку, кімнати роздільні з двома балконами

квартира, в цегляному будинку, кімнати роздільні з двома балконами

3 кім. квартира, в цегляному будинку, два балкона і еркер

квартира, в цегляному будинку, два балкона і еркер

3 кім. квартира, в 16-ти поверхівці, з квадратним холом

квартира, в 16-ти поверхівці, з квадратним холом

3 кім. квартира, кімнати роздільні, 2 балкони і еркер

квартира, кімнати роздільні, 2 балкони і еркер

3 кім. квартира, поліпшеного планування, кухня посередині, з лоджією і балконом

квартира, поліпшеного планування, кухня посередині, з лоджією і балконом

3 кім. квартира, поліпшеного планування, з лоджією на дві кімнати

Підвищений попит на житло в Харкові - загальновідомий факт. Цікаво, що рівень попиту на квартири в Харкові не падає, незважаючи на нестабільну ситуацію на ринку нерухомості. Оголошень типу «продам 3-х кімнатну квартиру в Харкові» в два рази менше, ніж «зніму або куплю квартиру». Однак пропозиція прагне встигати за таким підвищеним попитом. Це проявляється в завантаженості потужних регіональних будівельних компаній і більш чи менш систематичному введенні нових об'єктів.

Не зайвим буде зауважити, що відносної швидкості будівельних робіт багато в чому сприяє своєрідна проектна автономія від Києва. Що стосується вартості житла, вона постійно зростає. Причому це твердження можна застосувати до житлоплощі, як на первинному, так і на вторинному ринках. Наприклад, ціни на 3-кімнатні квартири в Харкові коливаються в районі 75 тисяч доларів. Важливо відзначити, що вартість житлоплощі в чому залежить від місця розташування. Так, зателефонувавши за оголошенням «продам свою 3-х кімнатну квартиру в Харкові», не дивуйтеся, коли вам назвуть ціну в 85 тисяч доларів.

Види планувань квартир

Перш ніж відгукуватися на привабливу пропозицію «продам свою трикімнатну квартиру в Харкові недорого», поцікавтеся типом планування. Адже саме цією обставиною визначається комфорт усередині житлового простору. Квартири в типових будинках можна поділити на 5 видів планувань. це:

  • «Хрущовки»;
  • «Польки»;
  • «Чешки»;
  • «Сталінки»;
  • «Улучшенка».

«Хрущовка» - це квартира в старому будинку (1955-1970 років), з тонкими стінами і невеликою площею кімнат. Що стосується «Полек», тут мова йде про будівлі новіше (1970-1980-е). Радує висота стелі і прийнятні розміри кімнат.

Особливістю квартир - «чешок» є відсутність прохідних кімнат і скошені балкони. Зводилися будинки цього типу в 1970-1990 роках. Через товщини стін, простору і високих стель найкращими квартирами вважаються «Сталінки» і «улучшенка».