Реклама
Реклама
Реклама

Стягнули важку техніку: недалеко від Центрального стадіону почалося масштабне будівництво

Майбутні мешканці «Нагірного» заклали в фундамент першого будинку «золоті» монети

Недалеко від «Єкатеринбург Арени» та Палацу молоді почалося будівництво житлового комплексу бізнес-класу «Нагорний». Це будуть будинки з цегли з великою дворової територією, торговою галереєю, басейном, фітнес-центром і дитячим садом.

Фундамент першого будинку, який зводить компанія УГМК, вже залитий. В його основу, за доброю традицією компанії, майбутні мешканці заклали «золоті» монетки.

- Це одна з найвищих точок міста. Видова. Світла в квартирах буде багато - де це було можливо, ми поставили вікна. Високі і широкі, тому що природне світло - це добре, - каже Євген Мордовин, керівник проекту будівництва житлового комплексу «Нагорний».

Будинки «Нагірного» розташуються в видаленні від Татіщева. Перед ними з південного боку виросте двір, який більшу частину дня буде опромінювати сонце. А також торгова галерея, де відкриються кафе, пекарня і супермаркет. У другій черзі розміститься фітнес-центр з басейном.

- Ми живемо в сусідньому будинку. Нам подобається інфраструктура. До центру можна дійти за 15 хвилин. Буквально в 500 метрах гарний ставок з хорошими пляжами. Побачили, що тут почалося будівництво, і вирішили купити собі нову квартиру, а нашу віддати батькам, - кажуть Ольга та Сергій, які прийшли взяти участь в заливці фундаменту першого будинку.

Будмайданчик «Нагірного» розташувалася недалеко від «Єкатеринбург Арени», уздовж однієї з найкрасивіших сьогодні вулиць - Татіщева Будмайданчик «Нагірного» розташувалася недалеко від «Єкатеринбург Арени», уздовж однієї з найкрасивіших сьогодні вулиць - Татіщева   Котлован першого будинку вже виритий, почалися роботи по заливці бетону   Перший будинок «Нагірного» здадуть вже в 2020 році Котлован першого будинку вже виритий, почалися роботи по заливці бетону Перший будинок «Нагірного» здадуть вже в 2020 році

Інфраструктура тут і правда на заздрість. За два кроки від «Нагірного» - школа № 1. Сьогодні вона переживає глобальну реконструкцію, після якої зможе прийняти тисячу учнів. Поруч зелений парк ім. XX Партз'їзду, площа Комунарів, на якій розташовуються Палац молоді і ролер-парк. Планом розвитку міської мережі транспорту поруч з «Нагорним» передбачена станція метро «татіщевські». Для любителів активного відпочинку створена мережа велодоріжок, яка веде від будинку прямо в центр міста.

- Я вибирала собі квартиру і випадково натрапила на цей комплекс. Зрозуміла, що інші варіанти мені не потрібні. Тим більше що ціни на початковому етапі завжди дешевше, - розповідає Стелла, яка доглянула собі в «Нагірному» однокімнатну квартиру площею 56 кв. м.

м

Тут з'являться не тільки житлові будинки, але і торгова галерея, фітнес-зал з басейном і дитячий сад Тут з'являться не тільки житлові будинки, але і торгова галерея, фітнес-зал з басейном і дитячий сад   Продажі квартир в «Нагірному» вже відкриті, і ціна на старті приваблива - від 85 000 рублей за кв Продажі квартир в «Нагірному» вже відкриті, і ціна на старті приваблива - від 85 000 рублей за кв. м Забудовником об'єкта виступає компанія УГМК, яка зводить «Макарівський» і «Смарагдове бор»

Продажі квартир в «Нагірному» вже відкриті. На старті вартість квадратного метра гідна - від 85 000 рублей. Для порівняння, подібний цінник на квартири в цьому районі можна знайти хіба що на вторинному ринку.

Здача першої черги «Нагірного» запланована на 2020 рік.

Придбати квартири можна в розстрочку до закінчення будівництва, за допомогою іпотеки від провідних банків, а також скориставшись послугою по заліку вторинного житла від забудовника. Подробиці за телефоном: +7 (343) 302 35 34.

центр продажів

Телефон: +7 (343) 302-35-34

Адреса: вул. Челюскінців, 58

НагорнийДом.рф

Будинки «Нагірного» будуть з цегли Будинки «Нагірного» будуть з цегли   Від вулиці Татіщева вони будуть в деякому віддаленні Від вулиці Татіщева вони будуть в деякому віддаленні. Попереду розташуються торгова галерея і дитячий майданчик

* Продажі здійснюються відповідно до закону РФ № 214 «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості». Іпотека надається ПАТ «Сбербанк», ВАТ «Газпромбанк», ПАТ «ВТБ», АТ «СМП Банк», ПАТ «АКБ« Абсолют Банк », АТ« КБ Дельтакредит ». З проектною декларацією можна ознайомитися на сайті https://yadi.sk/i/96BIs_jV3Z4bng.

Забудовник: АТ «ЄМЗ». Розстрочку надає забудовник.