Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує однокімнатна квартира в Москві?

  1. Клас однокімнатної квартири
  2. Плюси однокімнатної квартири

29.12.2017

Однокімнатні квартири - найпопулярніший формат житла в Москві. Особливо це стосується новобудов, хоча на вторинному ринку справи йдуть теж непогано.

Однокімнатні квартири багато хто купує не тільки, щоб в них жити, а й для того щоб здавати в оренду. За статистикою однушку здати простіше і швидше, ніж квартиру з двома і більше кімнатами.

Ціни на однокімнатні квартири з однаковим метражем можуть істотно відрізнятися. Існує кілька визначальних чинників, які впливають на вартість, наприклад:

  • район
  • близькість до метро
  • якість інфраструктури
  • поверх

Подивитися цікаві пропозиції і порівняти ціни на однокімнатні квартири ви можете на виставці «Нерухомість від лідерів», яка пройде в Гостиному дворі (Іллінка, 4) з 27 по 30 вересня.

Щоб потрапити на виставку потрібно зареєструватися на сайті, скачати безкоштовний квиток і роздрукувати його.

29

Скільки коштує однокімнатна квартира в Москві?

Клас однокімнатної квартири

Якщо ви вирішили купити однокімнатну квартиру, обов'язково вивчіть ринок не тільки економ класу. Незважаючи на те, що такі однушки вважаються найдоступнішим видом житла в Москві, існує велика кількість пропозицій бізнес і еліт-класу. Їх вартість, звичайно, відрізняється, але і переваг є чимало.

Площа такої квартири може доходити до 200 квадратних метрів. Досить часто елітні однушки бувають студіями, що дозволяє самостійно розбити її на зони.

Крім того, однокімнатні квартири бізнес і еліт класу мають гарну систему очищення води, кондиціонер, систему безпеки і паркінг.

Дивіться відео на нашому каналі «Новобудови комфорт-класу від забудовника. ЖК «Столичний»

Плюси однокімнатної квартири

Однокімнатні квартири - не найзручніший вид житла, особливо якщо у вас є діти, а й у них є плюси.

В першу чергу, це відносно невелика ціна, що дозволяє придбати її як для себе, так і в якості вкладення грошей, наприклад, щоб здавати в оренду. Крім того, комунальні платежі в однушках значно нижче, ніж в квартирах з великим числом кімнат. Це дозволяє істотно економити бюджет.

На ремонт однокімнатної квартири теж піде менше грошей, так як вона вимагає менше будівельних матеріалів і меблів.

Крім того, на ринки нерухомості зараз дуже багато пропозицій планувань однокімнатних квартир, які при грамотному використанні може замінити по функціоналу двокімнатну квартиру.

Щоб порівняти планування одиничок, приходьте на виставку «Нерухомість від лідерів», яка пройде в Гостиному дворі (Іллінка, 4) з 27 по 30 вересня.

Щоб потрапити на виставку потрібно зареєструватися на сайті, скачати безкоштовний квиток і роздрукувати його.

Отримайте безкоштовний квиток на виставку нерухомості

Однокімнатна квартира на вторинному ринку або в новобудові - суперечка, який не вщухне ніколи. Але якщо ви хочете сучасне планування за відносно невеликі гроші, то одиничка в споруджуваному будинку ваш варіант.

Крім того, значно заощадити можна якщо розглянути покупку однокімнатної квартири в Новій Москві або Московської області.

Скільки коштує однокімнатна квартира в Москві?