Реклама
Реклама
Реклама

проблемна нерухомість

Робота з проблемною нерухомістю Робота з проблемною нерухомістю.

Купимо, допоможемо продати: кімнати, квартири, будинки, не житлові приміщення, з проблемами (неприватизовані, заставні, з неприйнятим спадщиною, із зареєстрованими людьми, із загубленими документами та ін.). Наші фахівці мають великий досвід в проведенні найскладніших операцій, вирішенні ситуацій, які здавалися нашим клієнтам нерозв'язними.

Оформлення будь-яких документів, ведення судових справ, переговори з банками (по заставним квартирами) - все це наша звичайна робота. Тому просто натисніть "Залишити заявку" , Заповніть та надішліть (або зателефонуйте нам ) - і ми вирішимо Ваші проблеми.

Як правило, проблеми власника найчастіше тільки поглиблюються завдяки недостатньою правовою кваліфікації різних агентств нерухомості, так численно представлених в нашому місті, тому дуже важливо зробити правильний вибір при зверненні до фахівців у сфері нерухомості, особливо, якщо справа стосується проблемної нерухомості.

Ріелтори агентства нерухомості «Мій Будиночок» - це кваліфіковані фахівці з досвідом роботи в різноманітних ситуаціях, що стосуються будь-яких питань у сфері нерухомості з різними правовими особливостями.

Окремим і важким в практику вирішення ситуацій є питання, пов'язане з володінням і користуванням таким об'єктом власності, як частка в житловій квартирі. І мова не йде про кімнату в комуналці. Треба зауважити, що в Україні, не існує об'єкта права «кімната в квартирі», а є частка з визначенням порядку користування, що породжує масу проблем для власників такої нерухомості. Тому, крім нашого повсякденного поняття - «кімната», існують частки у праві спільної часткової власності на квартиру, отримані в результаті розділу майна подружжя, спадщини, бездумної приватизації та ін.

Зазвичай такі частки занадто малі для можливості закріплення за власником ізольованого житлового приміщення - кімнати, що породжує труднощі і суперечки у використанні і відчуження частки. Як правило, співвласниками інших часток житлового приміщення є колишні дружини, чоловіки, різного роду родичі та інші, домовитися з якими власнику буває просто неможливо. Зазвичай такі частки занадто малі для можливості закріплення за власником ізольованого житлового приміщення - кімнати, що породжує труднощі і суперечки у використанні і відчуження частки Вихід, здавалося б, простий: продати частку на сторону, третім особам, яким, по розумінню власника, буде простіше домовитися з колишніми родичами.

Ось тут то і виникає для власника частки момент істини - виявляється, придбати таку «проблемну» частку охочих небагато, та й вартість частки далеко не ринкова. Ось і залишається власник перед дилемою - або далі володіти часткою в нерухомості, яка не приносить нічого, крім неприємного відчуття безвиході, або продати третім особам за запропонованою ними ціною і назавжди позбутися від цього головного болю.
Однак, не варто забувати, що для продажу Вашої частки третім особам потрібен дозвіл всіх співвласників ..

І в цьому випадку висококваліфіковані фахівці агентства нерухомості «Мій Будиночок» допоможуть грамотно вирішити непрості питання, пов'язані з відчуженням такої проблемної частки, візьмуть на себе ведення судових процесів, пов'язаних зі спорами щодо придбання частки і відновленню порушеного права переважної покупки, а також супроводжуватимуть весь процес придбання частки, грамотно консультуючи продавця і покупця на кожному етапі операції.

Типовою проблемою, є наявність відомих власнику нерухомості зареєстрованих осіб, що перешкоджає можливому відчуження об'єкта з максимальною вигодою для власника. Треба розуміти, що не всяке зареєстровану в ньому особу може бути виселено з жилого приміщення в результаті судового процесу. І тут наші фахівці можуть допомогти вирішити специфічні і непрості питання для досягнення власником бажаного результату.

Дуже часто власник частки вже зробив весь набір заходів для вирішення проблеми зі своєю нерухомістю, що складаються, як правило, з судових процесів і поводження в виконавчу службу .. Однак найчастіше такий набір заходів не є ефективним для власника, і судові рішення просто не виконуються. Боротися з цим явищем потрібно ефективно і не завжди стандартно.

Загалом, нерозв'язних проблем не буває - це твердження можна в повній мірі віднести і до сфери нерухомості. Якщо у Вас виникли питання, подібні описаним вище, Ви можете задати їх по тел. +38 (050) 145-65-17, і наші фахівці Вам обов'язково допоможуть!