Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість в Болгарії: будинки, таунхауси і апартаменти

  1. Продаж таунхаусів в новому житловому комплексі «Сарафово Дом 2» біля моря, з двором і паркомісце. ...
  2. Ціни на будинки-таунхауси в Сарафово:
  3. Наш тел .: +359 89 300 17 21 . Viber / WhatsApp

Продаж таунхаусів в новому житловому комплексі «Сарафово Дом 2» біля моря, з двором і паркомісце

Продаж таунхаусів в новому житловому комплексі «Сарафово Дом 2» біля моря, з двором і паркомісце. Без такси підтримки!

Sarafovo Home 2 - новий житловий комплекс з якісних будинків (таунхаусів) економ класу! Недорогі триповерхові таунхауси (будинку) в комплексі «Сарафово Дом 2» знаходяться в районі міста Бургас - Сарафово, на відстані всього 250 метрів від моря і пляжу. Будинки знаходяться в кварталі з добре розвиненою інфраструктурою, де є магазини, ресторани, кафе, банк, аптеки, лікарський кабінет, школа, дитячий сад і міська зупинка громадського транспорту.

Початок будівництва у вересні 2019 року. Кінець будівництва та акт 16 в грудні 2020 року, можна буде вже жити.

Фотографії представлені з уже виконаного проекту, який знаходиться поруч з новим, там все продано, але ми можемо показати якими будуть готові таунхауси зсередини.

Комплекс закритого типу включає в себе десять таунхаусів по 197 кв. м. (це половина будинку) і прибудинкові ділянки землі від 57 кв. м. і до 100 кв. м. У кожному будинку по 3 поверхи, 3 спальні і 4 ванних кімнати. У комплексі є окремий паркінг для гостей і власне паркомісце у кожного таунхауса. Комплекс без такси! Не пропустіть можливість придбати сімейний будинок в одному з найулюбленіших кварталів Бургаса - Сарафово.

Ціни на будинки-таунхауси в Сарафово:

Тип нерухомостіПродажТаунхаусвід€ 110 000

Вартість будинку по акції вказана з розрахунку € 558 за 1 м2 площі таунхауса, звичайна ціна € 604 за 1 м2, прибудинкової земельну ділянку 57 м2 в подарунок. Встигніть купити будинок в кварталі Сарафово від забудовника вигідно!

Будинки продаються з ремонтом під чистову обробку! Можливий ремонт таунхауса «під ключ» за додаткову плату € 50 за 1 м2. Можлива також меблювання будинку в Болгарії за доп. плату.

Наш тел .: +359 89 300 17 21 . Viber / WhatsApp

  • БЕЗ КОМІСІЇ ВІД ПОКУПЦЯ!
  • ПОКУПЦЯМ З САЙТУ ЗНИЖКА!
  • ЮРИДИЧНА ПІДТРИМКА!

Нерухомість в Болгарії від даного забудовника можна придбати з розстрочкою оплати.