Реклама
Реклама
Реклама

Як правильно вибрати квартиру на вторинному ринку

  1. район У будь-якому місті кожен район по-своєму особливий. Тихий спальний, брудний промисловий, галасливий...
  2. поверх
  3. документи
  4. сусіди

район

У будь-якому місті кожен район по-своєму особливий. Тихий спальний, брудний промисловий, галасливий діловий, хулигански-кримінальний і т. Д. Найкраще купувати квартиру в більш-менш престижному районі. Вибираючи житло, слід враховувати близькість від центру міста і від місця роботи, віддаленість від виробничих зон і батьків, наявність розважальних центрів і зон відпочинку.

територія

При огляді території дуже важливо правильно оцінити всі об'єкти, розташовані навколо. Якщо недалеко від будинку знаходиться жвава автомобільна дорога, то вам доведеться весь час насолоджуватися ароматами вихлопних газів. Поруч з будинком є ​​торгова точка, в якій дозволена торгівля спиртними напоями, потрібно бути готовим до того, що місцевий «неблагонадійний контингент» буде всю ніч кричати пісні і періодично використовувати ваш під'їзд як туалет. Близькість автостоянки може стати джерелом постійного виття захисних систем автомобілів і гавкоту собак. Як ми бачимо на сторінці продажу квартир в місті Нижньовартовськ - https://vartovsk.etagi.com/realty/ , Завжди можна знайти варіант, який влаштує за такими параметрами.

поверх

Якщо у вас є маленькі діти або ви плануєте завести їх в найближчому майбутньому, не слід купувати житло вище 3 поверху, тому що коли відключиться ліфт, дитячу коляску потрібно буде піднімати вручну. Якщо в будинку передбачений технічний поверх, то можна купувати квартиру і вище. У цьому випадку вид з вікна буде набагато краще, а вуличний шум, набагато менше.

документи

Вивчаючи документи на квартиру, слід подивитися тривалість володіння нерухомістю Вивчаючи документи на квартиру, слід подивитися тривалість володіння нерухомістю   нинішніми власниками нинішніми власниками. У тому випадку, коли продавець володіє житлом менше 3 місяців, краще відмовитися від покупки такої квартири, так як, найімовірніше, в майбутньому ви зіткнетеся з проблемами. Якщо продавець є господарем квартири від півроку до року, то до покупки потрібно підходити обережно. Можливо, перед вами просто перекупник. Але може бути і так, що квартира з великими проблемами або недоробками, які стали відомі нинішньому господареві вже після придбання. Особливо будьте уважні, коли вартість квартири набагато нижче середньоринкової.

сусіди

Практично всі дефекти в тільки що придбаної квартирі можна усунути, комунікації замінити, переклеїти шпалери, тільки сусіди нікуди від вас не дінуться. Дама з собачкою або любителька котів, сім'я алкоголіків, любителі гучних вечірок або гучної музики. Всі вони, без сумніву, хороші люди, однак, вирішите для себе відразу - чи готові до спільного проживання з ними.

І найголовніше, не слід розраховувати в питанні покупки житла виключно на свої сили. Найкраще довірити все це гарною ріелтерської конторі, контролюючи, при цьому весь процес. Фахівці фірми зроблять все можливе для того, щоб в придбаній квартирі ви відчували себе комфортно і затишно.

Коментарі для сайту Cackl e