Реклама
Реклама
Реклама

Білі халати і швидкі можуть прибрати з реклами

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

25 січня 2012, 7:31 Переглядів: 25 січня 2012, 7:31 Переглядів:   Обґрунтовують таке рішення тим, що лікар викликає у людей довіру, фото cit

Обґрунтовують таке рішення тим, що лікар викликає у людей довіру, фото cit.ua.

Рекламникам можуть незабаром заборонити використовувати образ лікаря для просування будь-яких товарів. Відповідний законопроект про внесення змін до Закону України "Про рекламу" був схвалений в Кабміні, і незабаром його передадуть на розгляд у Верховну Раду.

Нагадаємо, зараз образ лікаря не можна використовувати в рекламі тільки медпрепаратів, спиртних напоїв і тютюнових виробів. Тепер же хочуть заборонити взагалі образ медика або людини, схожого на нього (наприклад, в білому халаті або на тлі карети швидкої допомоги), в рекламі всіх товарів - найчастіше "медики" просувають зубну пасту, жуйки. Обґрунтовують таке рішення тим, що лікар викликає у людей довіру. Відповідно товар, розрекламований "медиком", споживач може вибрати підсвідомо, а не усвідомлено, як це повинно бути. У Кабміні сподіваються, що таким чином підвищиться рівень захисту прав споживачів реклами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Білі халати і швидкі можуть прибрати з реклами". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Катерина Стулень

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ