Реклама
Реклама
Реклама

Бій до останнього: особисті бойові завдання

  1. опис
  2. нагороди
  3. жіночий екіпаж
  4. додаткові бонуси
  5. Планувальник особистих бойових завдань

Танкісти!

З виходом наступного оновлення в ігровому режимі «Бій до останнього» з'являться власні особисті бойові завдання. А значить, у вас буде можливість посадити в свої машини нові жіночі екіпажі, заробити величезну кількість кредитів, отримати додаткове спорядження і бойовий досвід, але найголовніше - ви зможете виграти унікальний радянський танк Т-22 пор.

опис

Особисті бойові завдання для режиму «Бій до останнього» будуть знаходитися в розділі «Бойові завдання» (лівий верхній кут) в клієнті гри.

Бойові завдання режиму «Бій до останнього» об'єднані в «Кампанію 2: Вогняний вал», доступну на вкладці «Кампанії».

  • Для виконання доступні два ланцюжки бойових завдань, по одній для кожного з форматів: «Сталева полювання» і «Перевага».
  • Кожен ланцюжок бойових завдань містить 10 основних і 5 фінальних бойових завдань.
  • Фінальні бойові завдання стають доступними після виконання 10 основних завдань (можна виконати як з відзнакою, так і без).
  • Кожна бойова задача містить дві умови: основний і додатковий. Основна умова обов'язкова до виконання. Додаткова умова збільшує нагороду за бойове завдання при одночасному виконанні з основним.
  • Завдання, виконані без відмінності, можна прийняти до повторного виконання і спробувати отримати нагороду за виконання основного і додаткового умови.

До одночасного виконання можна прийняти тільки по одному завданню для «Сталевий полювання» і «Переваги». Виконання особистих бойових завдань є для будь-якого типу техніки, що підходить під умови конкретного формату.

Умови бойових завдань можуть дещо змінитися після виходу оновлення.

нагороди

унікальний танк

Виконання обох ланцюжків завдань для «Сталевий полювання» і «Переваги» додасть в ваш Ангар унікальний радянський середній танк X рівня Т-22 ср . Це акційна машина, екіпаж якої не потрібно перенавчати при пересадці з іншого танка тієї ж нації і класу.

жіночий екіпаж

За виконання кожного ланцюжка бойових завдань ви отримаєте по одному члену жіночого екіпажу. При цьому можна самостійно вибрати націю, техніку і спеціальність для кожної дівчини-танкіста. Нагадуємо, що жіночі екіпажі за замовчуванням володіють навичкою «Бойові подруги», який замінює «Бойове братство».

додаткові бонуси

Виконання основних і додаткових умов бойових завдань принесе вам значну кількість кредитів: близько 6 000 000 за виконання з відзнакою всіх 30 бойових завдань. Крім того, вас чекають особисті резерви на бойовий і вільний досвід, а також досвід екіпажу: загалом понад 50 особистих резервів кожного типу за виконання всіх бойових завдань.

Планувальник особистих бойових завдань

Планувальник особистих бойових завдань

Lbz.wotbase.net - ваш незамінний помічник під час виконання особистих бойових завдань. Головна особливість - підказки по техніці, на якій ви можете виконувати завдання. Для кожної з задач підбирається присутня в Ангарі техніка. Крім того, тут ви знайдете список всіх завдань, ТТХ подарунковій техніки, прогрес виконання бойових завдань вашими друзями і соклановцев і іншу корисну інформацію.

Інструкція на форумі по використанню ресурсу.

Удачі в боях!

Дізнайтеся більше про оновлення 9.12