Реклама
Реклама
Реклама

готель Russia

Готель Russia знаходиться в самому центрі міста Тирасполь Готель Russia знаходиться в самому центрі міста Тирасполь. Готель знаходиться навпроти міської адміністрації в 5 хвилинах ходьби від головної вулиці міста, Театральній площі та парку Перемоги.

У готелі 60 номерів, з них: 46 стандартних номерів, 6 номерів Deluxe, 7 номерів категорії Luxe і 1 номер Business Luxe.

Інтер'єри готелю виконані в теплих бежево-коричневих тонах, які роблять атмосферу неформальній і по-домашньому затишним. Всі номери оформлені стильно й елегантно, укомплектовані сучасними і зручними меблями, двоспальним ліжком з якісним ортопедичним матрацом, яка за бажанням гостя може стати двома односпальними. З вікон готелю відкривається панорамний вид на місто. Всі номери з балконами. Готель обладнаний автономною системою подачі тепла і гарячої води. Wi-Fi надається в громадських місцях. За попереднім запитом допускається розміщення в номерах з домашніми вихованцями. Сніданок шведський стіл.

В кожному номері: сучасний інтер'єр, кондиціюван, ж / к телевізор, телефон з міжнародного та міжміського лініями, Інтернет (Wi-Fi і кабель), IP-телебачення, робочий стіл, індивідуальний сейф, ванна / душ, фен, мило, шампунь, гель для душа.

Стандартний номер етоуютний однокімнатний номер c великим двоспальним або двома односпальними ліжками, призначений для комфортного проживання одного або двох гостей.

Номер Deluxe це великий однокімнатний номер. Спокійні кольори, приємні тканини, білосніжне постільна білизна та зручні подушки зроблять відпочинок по-справжньому комфортним. У номері обладнано робоче місце і зона відпочинку, є холодильник, халат і тапочки. Площа номера дозволяє комфортно розташувати додаткове спальне місце.

Номер Luxe це просторий двокімнатний номер з балконом: спальня з великим двоспальним ліжком або двома роздільними ліжками і вітальня зі зручним диваном і холодильником. У номері простора ванна кімната з ванною і душем, а також додатковий санвузол для гостей.

Business Luxe - це ексклюзивний, єдиний в готелі номер представницького класу з прекрасним видом на місто. Він складається із спальні, гостьової спальні, їдальні, кабінету, кімнати для переговорів з круглим столом. У номері - простора ванна кімната, з ванною-джакузі і душовою кабіною. Гостьова спальня також оснащена окремим санвузлом, в їдальні є холодильник. Інтер'єр виконаний в класичному стилі і в м'яких пастельних тонах, що створює атмосферу спокою і комфорту. Номер оснащений всім необхідним, продумана кожна деталь - все для Вашого комфортного проживання.

Просторий, затишний зал ресторану Покровські ворота виконаний в сучасному класичному стилі. Вишукане європейське меню, багата карта вин, здатна задовольнити різноманітні смаки найвибагливіших гурманів, оригінальне оформлення страв, високий рівень обслуговування все це не може Вам не сподобатися.

VIP-зал з окремим входом на 30 місць підходить для проведення урочистостей, сімейних свят, корпоративних вечорів для невеликих компаній. Площа залу дозволяє влаштувати танцювальний майданчик. У VIP-залі є суміжна кімната для переговорів.

Кафе Плітки з елегантними меблями, яскравий інтер'єр у світлих тонах дозволить Вам забути про суєту міста і відпочити в компанії своїх друзів і близьких. Кухня поєднує в собі страви європейських, російських і японських кулінарних традицій. У кафе також представлена ​​багата винна карта, а бармени зможуть приготувати коктейлі на будь-який смак.
Невелика дитячий майданчик з іграшками дозволить дітям повеселитися і пограти, а їх батькам в цей час насолодитися чашечкою натурального, свіжозвареної кави під звуки музики.

Літнє кафе СТЕФАНІЯ розташоване у внутрішньому дворику готелю, далеко від галасливих доріг і запорошених вулиць. Затишний інтер'єр, в якому можна сховатися від сонця і дощу, і скуштувати смачні страви європейської та японської кухні, страви на грилі, свіжоспечену піцу на будь-який смак. В асортименті розливне свіже пиво, різноманітні кальяни. Кожен четвер, п'ятниця, субота музика в живому виконанні.

Коктейль-клуб VILYA - серце нічного Тирасполя! Прекрасний ді-джей, ароматні кальяни всіх видів і сортів, європейська та східна кухні не зможуть залишити Вас байдужим.

Конференц зал на200 місць прекрасно підходить для проведення абсолютно різних заходів: бізнес тренінги та семінари, прес-конференції, міжнародні форуми і прийоми офіційних делегацій, а також святкові корпоративні заходи. Зал укомплектований всім необхідним сучасним обладнанням.

До Ваших послуг: цілодобова стійка реєстрації, сейф, room-service 24 години, камера зберігання багажу, пункт обміну валюти, факс / ксерокс, масажний кабінет, ліфт, пральня, послуги з прасуванню одягу, місця для куріння, магазини на території, безкоштовна приватна парковка.