Реклама
Реклама
Реклама

Український дизайнер вирішив «квартирне питання» для авто

«Квартирне питання» для автомобілів вирішиться тоді, коли автомобілі навчаться їздити не тільки по горизонтальній, а й по вертикальній поверхні, вважає Роман Містюк

«Квартирне питання» для автомобілів вирішиться тоді, коли автомобілі навчаться їздити не тільки по горизонтальній, а й по вертикальній поверхні, вважає Роман Містюк. Свою розробку автор назвав Peugeot Metromorph.

Розробка українського дизайнера Містюк є концепт міського автомобіля-ліфта. За словами дизайнера ідея для створення «квартири на колесах» запозичена з американського фільму «Особлива думка», повідомляє kolesa.ru.

ru

Працює диво-машина за принципом ліфта - в стіну квартири вмонтовані двері, які ведуть до транспортного засобу. Воно вміє рухатися по стіні, а біля самої землі розгортається і стає звичайним автомобілем, що переміщається по землі на колесах.Кроме того, по словамдізайнера, Peugeot Metromorph є частиною міської інфраструктури, що дозволить жителям хмарочосів економити на парковках, а заодно і на ліфтовому обладнанні.

дивіться відео

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.