Реклама
Реклама
Реклама

Арт-сюрпризи, зірки джазу і секрети озвучення в кіно: чим зайнятися на Skolkovo Jazz Science

  1. Фестиваль Skolkovo Jazz Science пройде в інноваційному центрі "Сколково" 25 серпня. Беззмінний хедлайнер...
  2. музика
  3. наукова програма
  4. Розваги

6 Июля 2018 р

Фестиваль Skolkovo Jazz Science пройде в інноваційному центрі "Сколково" 25 серпня. Беззмінний хедлайнер - Московський джазовий оркестр під керуванням Ігоря Бутмана - цього разу представить спільну програму з легендарної американської вокалісткою Fantine.

Беззмінний хедлайнер - Московський джазовий оркестр під керуванням Ігоря Бутмана - цього разу представить спільну програму з легендарної американської вокалісткою Fantine

музика

Цього року організатори продовжать знайомити глядачів з різноманіттям джазових форм, стилів і напрямків. У програмі - виступи Тріо Данила Нікітіна, Gayana, Mamas Gun, Mathias Eick, Stepanov_Promo. Справжнім подарунком для любителів джазу стане спеціальна програма від Московського джазового оркестру під керуванням Ігоря Бутмана та легендарної американської вокалістки Fantine.
Поряд з визнаними метрами академічного джазу пройдуть виступи і молодих виконавців: на сцену вийде володарка титулу "Молода надія джазу", учасниця проекту "Голос" Тіна Кузнєцова.

наукова програма

На гостей чекає і змістовна наукова програма, в рамках якої можна буде познайомитися з новими роботами визнаних науково-творчих об'єднань і молодих, перспективних science-художників. У співпраці з фестивалем науки WOW! HOW? на майданчику будуть створені інтерактивні зони і об'єкти в тематиці Art & Science, для дітей відкриються спеціальні лабораторії, а спікери лекторію розкажуть про сьогодення і майбутнє різних областей знання на стику науки, культури, медіа та технологій.

Розваги

На Головній і Експериментальної сценах продовжать дискутувати визнані діячі науки і мистецтва, а в безпосередній близькості розгорнуться Книжковий ярмарок, що спеціалізується на музичній літературі, і Vinyl Market, де відвідувачі зможуть купити або обміняти рідкісні пластинки.
Крім того, гості фестивалю зможуть дізнатися секрети озвучення фільмів (наприклад, покричати голосом лютого лева або монстра з фільму жахів), побачити повітряні потоки, дізнатися, як за допомогою шлірен-методу фотографувати ударні хвилі, зібрати динамік або мікрофон і навіть записати власний трек.

Весь день на майданчику буде відкрито фудкорт, на якому гості можуть познайомитися з кращими московськими стріт-фуд проектами.
"Skolkovo Jazz Science зайняв своє місце на культурній мапі країни. Це не означає, що ми заспокоїлися, це означає, що фестиваль розвивається. У цьому році ми придумали багато нового: від створення незвичайних Art & Science об'єктів до нового фудкорту. І, звичайно ж, музична програма порадує найвідданіших поціновувачів джазу ", - розповіла віце-президент, директор з розвитку міського середовища Фонду" Сколково "Олена Зеленцова.
Коли: 25 серпня
Де: Інноваційний центр "Сколково"


Подробиці: по засланні

джерело: m24.ru

HOW?