Реклама
Реклама
Реклама

Замовити таксі на Ризький вокзал дешево за фіксованою ціною! Недорого!

  1. Замовлення таксі на Ризький вокзал:
  2. Чому варто вибрати саме службу «Вітакс»?
  3. Таксі на Ризький вокзал - оперативність і мобільність для Вас

Замовлення таксі на Ризький вокзал дешево за фіксованою ціною! Недорого! Цілодобово! Оперативна подача. Високий сервіс обслуговування. Постійним клієнтам знижки. Накопичувальна система бонусів.

Замовлення таксі

Замовлення таксі на Ризький вокзал:

  • Недорого! - Фіксовані ціни на поїздки по місту і вокзали - від 129 ₽;
  • Швидко! - подача таксі на Ризький вокзал від 5 хвилин! Автомобілі з жовтими номерами;
  • Якісно! - всі автомобілі іномарки, що не старше 7 років;
  • Дешево! - замовлення таксі на Ризький вокзал і зустріч від 129 ₽!
  • Вигідно! - 10% від вартості кожного замовлення надходять на бонусний рахунок;
  • Прозоро! - вартість поїздки відома в момент оформлення як по телефону так і на сайті;
  • Офіційно! - всі автомобілі виконують замовлення мають ліцензію.

Наші класи автомобілів:

Трансфер Вокзал - Аеропорт - Вокзал

Якщо Ви втомилися шукати надійне таксі, не хочете чекати на вокзалі машину тривалий час, Вам набридли несправні старі автомобілі, тоді звертайтеся в «Вітакс». Ми гарантуємо швидке і комфортне таксі Ризький вокзал. Вартість поїздки таксі Ризький вокзал Вас приємно здивує. Цей факт і відрізняє наш сервіс - фіксована ціна, низькі тарифні ставки, при цьому поїздка відбувається на вищому рівні. Важливий і доброзичливий водій, що знає всі вулиці і дороги столиці, з комфортом і точної пунктуальністю забере і доставить Вас в потрібне Вам місце. Замовлення таксі можливий декількома способами. Так, по-перше, Ви можете заздалегідь зателефонувати нашим оператором і залишити заявку на автомобіль на конкретний час. Другий спосіб - зателефонувати по прибуттю на вокзал по телефону, машина буде протягом найближчого часу. (5 -7 хвилин). Ми гарантуємо безпеку і зручності поїздки!

Чому варто вибрати саме службу «Вітакс»?

Відповідь на це питання складається з декількох пунктів. Перший - це досвід і практика роботи. Наша компанія надає транспортні послуги понад 5-ти років. Наприклад, ми знаємо, як важко знайти недороге таксі , Щоб відвести додому домашнього вихованця. Підстилка і намордник - ось і все бажані умови для вашої поїздки. У нас величезний вибір автомобілів будь-якого класу, з кузовом універсал і без. У нашому арсеналі є зручні дитячі крісла для будь-якого віку. Всього лише необхідно озвучити ваші побажання нашому диспетчеру. Телефонуйте в будь-який час, і наш водій приїде на Ризький вокзал раніше, ніж ви очікуєте!

Ризький вокзал розташований на перехресті Сущевский валу і Проспекту Миру за адресою Ризька площа, будинок №1. Він приймає пасажирів цілодобово, тільки з перервою для збирання в залах очікування (з 23-00 до 6-00). Велику споруду з численними приміщеннями може вмістити величезну кількість пасажирів, прохідність на годину близько 4000 чоловік. На території вокзалу надаються всі необхідні послуги для вашого комфорту: інформаційні, офісні, комунікаційні та інші. У будівлі знаходяться різні кафетерії і магазинчики. Розташована велика кількість банкоматів. Спільно з кімнатами відпочинку вам нададуть затишний номер в триповерховій готелі, яку побудували в самій будівлі вокзалу.

Від Ризького вокзалу йдуть поїзда в Ригу, Псков і Великі Луки, а також приміські - в Дедовськ, Нахабіно, Румянцево. Також через нього проходить транзитна Олексіївська сполучна лінія. Поруч з низькими платформами розташовані два шляхи для поїздів далекого прямування, а з високими - шляхи для приміських поїздів. Існує зручний в'їзд автомобіля на перон, а також велика паркувальна зона.

Таксі на Ризький вокзал - оперативність і мобільність для Вас

Дорожні пробки дратують і забирають багато часу, але ми зможемо їх об'їхати. У кожному таксі є високоякісний навігатор, за допомогою якого можна прокласти зручний шлях. Ви не платите за втрачений час на завантажених дорогах, а тільки за відстань. Наші гнучкі системи знижок, дозволять заощадити 10% від вартості проїзду, а на далекі відстані - до 50%!

У нас тільки ліцензоване таксі, здатне пересуватися по смугах, призначених для міського транспорту, що заощадить ваш час і гроші. Професійні водії відмінно орієнтуються в місті і передмістях, вміють швидко реагувати в дорожніх ситуаціях.

Головний принцип роботи нашої компанії - співвідношення комфорту і ціни. Ми даємо Вам повну надійність, захищеність, швидкість і ефективність поїздки за демократичною ціною. Таксі на Ризький вокзал - безпека і мобільність завжди!

Чому варто вибрати саме службу «Вітакс»?