Реклама
Реклама
Реклама

ТОЧНІСТЬ ВОДЯНИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАРАНТОВАНО

Установка для повірки побутових лічильників води і тепла.

<

>

Послуги ЖКГ обходяться населенню все дорожче і дорожче. Багато громадян поступово приходять до вирішення встановити в будинках і квартирах прилади обліку теплової енергії і води. Як правило, після установки лічильників витрати на ці складові квартплати помітно знижуються. Але треба враховувати один нюанс: лічильники відносяться до вимірювальних приладів і потребують періодичних перевірках.

Вітчизняна і зарубіжна промисловість випускає установки для повірки водяних лічильників, розрахованих на великі витрати і застосовуваних на водопровідних станціях і підприємствах, робота яких вимагає значних обсягів води (целюлозно-паперових, металургійних, нафтопереробних і т. П.).

)

Установки для повірки побутових лічильників на ринку практично відсутні.

Може виникнути ситуація, коли жителі невеликих населених пунктів будуть змушені їхати в метрологічну лабораторію обласного центру, розташованого за десятки кілометрів. До того ж їм доведеться довго чекати в черзі, оскільки лабораторія виявиться перевантаженою.

Передбачаючи таку ситуацію, інженери з міста Кірова розробили установку для повірки лічильників з прохідним діаметром від 15 до 50 мм і розрахунковим витратою до 30 м3 / год. Установка займає невелику площу, споживає потужність не більше 4 кВт і майже не шумить. Точність установки дозволяє повіряти на ній прилади класу 1,0, а продуктивність розрахована на обслуговування міст і прилеглих районів із загальною чисельністю населення до 100 тис. Чоловік.