Реклама
Реклама
Реклама

Середня школа №31 м Володимир

Шановні батьки!

Шановні батьки

З метою убезпечення дітей від насильства та недопущення злочинів щодо неповнолітніх нагадуємо про обмеження, встановлені законом Володимирській області № 193-ОЗ від 28.12.2006 року.

Дітям і підліткам, які не досягли віку 17 років, не можна перебувати в нічний час в громадських місцях без супроводу батьків або осіб, які проводять заходи за участю дітей. Обмеження діє з 1 вересня по 31 травня на час з 22 години до 6 ранку, а влітку, з 1 червня по 31 серпня, - з 23-ї години до 6 ранку.

Неповнолітнім (до 18 років) без батьків або осіб, які проводять заходи за участю дітей, не можна перебувати в нічний час на об'єктах юридичних осіб або підприємців, які призначені для послуг у сфері торгівлі та громадського харчування, для розваг, дозвілля, громадських заходів, видовищних заходів, де продається алкоголь без супроводу батьків (осіб, які їх замінюють) або осіб, які здійснюють заходи за участю дітей.

Не допускається перебування дітей, які не досягли віку 18 років, на об'єктах (на територіях, в приміщеннях) юридичних осіб або громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи, які призначені для реалізації товарів тільки сексуального характеру, в пивних ресторанах, винних барах, пивних барах, чаркових, в інших місцях, які призначені для реалізації тільки алкогольної продукції, і в інших місцях, перебування в яких може заподіяти шкоду здоров'ю дітей, їх физичес кому, інтелектуальному, психічному, духовному і моральному розвитку.

За порушення вимог закону для батьків передбачено покарання.