Реклама
Реклама
Реклама

Велике місто в контакті - секрети, злом і баги гри

  1. Основні характеристики успішності
  2. можливості гравця
  3. Секрети гри Велике місто
  4. Баги, боти і злом ігри Велике місто в контакті

Гра Великий місто - це ще одна гра-будівельник, в якому гравцеві належить створити свій власний місто і облаштувати його всілякими будівлями, парками розваг і бутиками.

Великий місто

Відмітна особливість Великого міста полягає в тому, що гравцеві надається можливість відтворити один з міст світу завдяки наявності в грі таких унікальних споруд, як Акрополь, Ярославський вокзал або Вежа «Останкіно».

Гра Великий місто дуже нагадує вже зустрічалося нам раніше додаток Місто . Обидві ці ігри частково копіюють знаменитий SimCity і, одночасно з цим, вносять нові можливості і функції в ігровий процес.

Основні характеристики успішності

Отже, в додатку Велике місто в контакті є чотири характеристики, які визначають успішність вас як мера міста:

  • Перша характеристика - це ігровий досвід. Саме він визначає ваше місце в рейтингу ваших друзів. Досвід нараховується при будівництві нових будівель і споруд, під час заїзду нових мешканців і т.д. Чим більше у вас досвіду, тим вище ваш рівень і тим більше різних будівель вам доступно.
  • Друга характеристика - населення. Населення визначає статус вашого міста. Наприклад, якщо у вашому місті проживає 5 000 жителів і є 5 фабрик, то це село, а якщо у вас 5 000 000 жителів і є 13 фабрик, то це вже мегаполіс. Як ви зрозуміли - головною вашою метою є досягти статусу мегаполісу.
  • Настрій жителів міста визначається наявністю різних розважальних центрів, які не приносять безпосередній дохід в казну мера. Чим краще настрій міста - тим більше будівель ви можете побудувати. В ідеалі, кількість очок настрою повинно бути на 25% більше, ніж кількість жителів в місті. Індикатор настрої показаний в правому верхньому куті.
  • Бюджет міста - це кошти, доступні для створення інфраструктури міста та будівництва нових житлових будинків.

можливості гравця

У грі Велике місто гравець володіє досить різноманітним функціоналом. Розглянемо основні можливості:

  • Побудова житлових будинків, що збільшують населення міста, а також різних заводів, розваг, пам'яток, озеленень і доріг;
  • Укладання контрактів на фабриках міста для отримання додаткового прибутку. Контракти можна укладати найрізноманітніші: починаючи виробництвом гумових качечок та закінчуючи космічними шаттлами;
  • Прикраса свого міста і розвиток його інфраструктури - тут ви маєте унікальну можливість абсолютно безкоштовно дарувати людям радість!
  • Відтворення міст світу завдяки можливості побудови унікальних пам'яток;
    Розширення меж свого міста і покупка нових міст.

Секрети гри Велике місто

Як це і буває в подібних іграх, секрети гри Велике місто у кожного користувача свої. Головне, пам'ятайте:

  • Слідкуйте за тим, щоб до всіх ваших будівлям була проведена дорога.
  • При будівництві нових споруд, зіставляйте їх прибутковість, кількість досвіду і час на будівництво і експлуатацію.
  • Головна мета будь-якого мера - щасливі і задоволені громадяни. Так що, перш за все, стежте за показником радості своїх жителів!

Баги, боти і злом ігри Велике місто в контакті

На даний момент був відомий лише один бот для гри Велике місто, однак, як з'ясувалося в процесі, він більше не працює :( Що ж, з нетерпінням чекаємо нові чіти і баги гри Великий городот цікавих користувачів в контакті. А якщо ви є такими - пишіть в коментарях!

Завантажити (встановити) гру Велике місто безкоштовно можна за посиланням https://vk.com/app1853383 .