Реклама
Реклама
Реклама

П'ять простих аргументів на користь Microsoft Office 365

Ви могли чути про   Office 365   - спеціальний пакет додатків Microsoft для бізнесу Ви могли чути про Office 365 - спеціальний пакет додатків Microsoft для бізнесу. У будь-якому випадку, з величезною часткою ймовірності ви і співробітники вашої компанії працюєте зі звичайним Office і користуєтеся тими чи іншими хмарними рішеннями - Google Docs, iCloud або навіть «Яндекс.Діск». Так ось, Office 365 об'єднує в собі плюси хмарних сервісів і звичного вам «Офісу», а крім того, має ряд інших суттєвих переваг. Впроваджує систему в білоруські компанії срібний партнер Microsoft в напрямку хмарних рішень для малого та середнього бізнесу «Айті Експерт» , Який готовий вирішити будь-які завдання, що стоять перед корпоративними замовниками. Первинну консультацію ви можете отримати за телефоном +375 29 350 11 11 або написавши повідомлення на 365 @ ite. by .

- Office 365 підійде для різних компаній, в тому числі в SMB-сегменті, але буде справжньою знахідкою для тих, у кого багато співробітників працюють віддалено або філії розташовані в різних місцях, - розповідає представник «Айті Експерт» Олександр Морозов. - Стандартний пакет сервісів включає в себе бізнес-пошту (це і сам ящик, і календарі, і завдання, що синхронізуються на будь-якому вашому пристрої або між співробітниками), хмарне сховище OneDrive, Word online, Excel online, Skype for Business і так далі. В цілому все залежить від тарифного плану: в якомусь є ліцензійний офлайновий Office, в якомусь пропонується тільки онлайн версія. Це перевірені роками програми, знайомі багатьом з нас мало не з дитинства. Разом з ними компанія виділяє величезну дисковий простір: тільки на кожну поштову скриньку по 50 ГБ, а на сховище файлів - цілий терабайт.

Другим аргументом для установки Office 365 в «   Айті Експерт   »Вважають певну ліцензійну захист від« преса Microsoft » Другим аргументом для установки Office 365 в « Айті Експерт »Вважають певну ліцензійну захист від« преса Microsoft ».

- Не секрет, що американська корпорація всерйоз взялася за знищення піратського софту в країнах колишнього СРСР, Білорусь в цьому плані не виняток, - продовжує Олександр. - Office 365, його віртуальна версія, тим і хороший, що за невеликі гроші дозволяє уникнути переслідування з боку правовласника.

Олександр Морозов нагадує нам про безпеку, найважливішою бізнес-складової SMB-компаній.

- Так, ви можете вибудувати файлообмін всередині компанії, використовуючи особисті акаунти того ж Google, Apple і Microsoft, - каже представник «Айті Експерт». - Однак гостро постають питання безпеки і контролю документів. З відходом співробітника, який володіє адміністраторськими правами на певні файли, фактично відбувається «винос» їх з компанії і ще невідомо, як ці дані можуть бути використані. Office 365 пропонує вибудовувати прозорі гібридні системи з однаковими політиками безпеки для всіх акаунтів в рамках компанії.

Представник «Айті Експерт» в якості четвертого аргументу розвінчує міфи про безкоштовність певних сервісів:

- Неймовірно, але люди досі впевнені, що увійти в корпоративний сектор можна безкоштовно, - продовжує Олександр Морозов - Неймовірно, але люди досі впевнені, що увійти в корпоративний сектор можна безкоштовно, - продовжує Олександр Морозов. - Так, у свій час Google пропонував кілька десятків аккаунтів для вашої компанії, але з роками пропозицію все сильніше скорочуються і зараз в кращому випадку безкоштовно ви можете зареєструвати 10 робочих машин. Приблизно такі ж умови пропонують інші компанії - безкоштовного корпоративного сегмента просто не залишилося.

Нарешті, п'ятим перевагою є доступ до функцій сервісу SharePoint Online.

- Те, чим можуть користуватися тільки корпоративні замовники, це SharePoint. Відомий в бізнес-сегменті сервіс дозволяє створювати веб-сторінки та презентації, сховища даних і документів та надавати до них спільний доступ всередині вашої компанії, охороняючи дані від скачування зовні. Сервіс отримав величезну популярність серед корпоративних клієнтів Microsoft і в повному обсязі доступний білоруським замовникам.

Олександр Морозов підкреслює, що впровадження Office 365 може вироблятися як силами «Айті Експерт», так і з використанням ресурсів замовника - в такому випадку кваліфіковані фахівці компанії проводять навчання адміністраторів клієнта.

- Я можу сказати зі свого боку, що з нуля, без бази знань, впровадити Office 365 дуже трудомістким - як мінімум в частині перенесення політик безпеки, міграції даних і побудові гібридних рішень. Але і при цьому ми не хочемо продавати ті послуги, в яких не потребує замовник. «Айті Експерт» встановлює Office 365, підтримує його роботу або навчає ваших фахівців. Якість роботи «Офісу» і якість роботи фахівців нашої компанії гарантовані самим Microsoft, визнаним лідером у галузі розробки програмного забезпечення.

Вартість підключення одного співробітника згідно з тарифами розробника ПЗ коштує від 100 000 рублів на місяць. Microsoft пропонує спеціальну акцію для нових абонентів - 90 днів користування Office 365 безкоштовно.

Просто зателефонуйте в компанію « Айті Експерт »По телефону +375 29 350 11 11 або напишіть на e-mail [email protected] і ви негайно отримаєте детальну консультацію.