Реклама
Реклама
Реклама

Державний моніторинг земель: курсові, дипломні роботи з Земельним праву на замовлення

Дипломні і курсові з Земельним праву

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи?

Державний моніторинг земель являє собою систему спостережень за станом земель. Його об'єктами є всі землі в Російській Федерації.

Завданнями державного моніторингу земель є:

- своєчасне виявлення змін стану земель, оцінка цих змін, прогноз і вироблення рекомендацій про попередження і про усунення наслідків негативних процесів;

- інформаційне забезпечення державного земельного контролю за використанням і охороною земель, інших функцій державного і муніципального управління земельними ресурсами, а також землеустрою;

- забезпечення громадян інформацією про стан навколишнього середовища в частині стану земель.

Залежно від територіального охоплення моніторинг земель може бути: державний, регіональний та локальний (місцевий). Федеральний моніторинг охоплює всю територію РФ. Регіональний моніторинг - території, обмежені фізико-географічними, економічними, адміністративними та іншими межами. Локальний (місцевий) моніторинг ведеться на об'єктах нижче регіонального рівня, аж до територій окремих землекористувань.

Порядок здійснення державного моніторингу земель визначено в Положенні про здійснення державного моніторингу земель, затвердженому Постановою Уряду РФ від 28 листопада 2002 року N 846.

Відповідно до названого Положення моніторинг включає в себе:

- збір інформації про стан земель в РФ, її обробку та зберігання;

- безперервне спостереження за використанням земель виходячи з їх цільового призначення і дозволеного використання;

- аналіз і оцінку якісного стану земель з урахуванням впливу природних і антропогенних факторів.

Користувачі земель зобов'язані регулярно звітувати про наявність і якісному стані своїх земель відповідно до правил ведення моніторингу, встановлених федеральними нормативними правовими актами і нормативними актами відповідних суб'єктів РФ. Незалежно від цього вони зобов'язані надавати позачергову інформацію про надзвичайні та неординарних події, істотно відбиваються на стані земель, їх господарське використання та правовий режим. За спотворення інформації винні несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Отримання інформації при здійсненні моніторингу також може проводитися з використанням:

- дистанційного зондування (зйомки і спостереження з космічних апаратів, літаків, за допомогою засобів малої авіації і інших літальних апаратів);

- мережі постійно діючих полігонів, еталонних стаціонарних та інших ділянок, межових знаків і т.п .;

- наземних зйомок, спостережень і обстежень (суцільних і вибіркових);

- відповідних фондів даних.

Отримані і зафіксовані за допомогою документів моніторингу об'єктивні матеріали про стан земель і навколишнього їх природного середовища використовуються при підготовці державного (національного) доповіді про стан і використання земель в Російській Федерації, для інформаційного забезпечення діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб і громадян .

Дані, отримані в ході проведення моніторингу, також служать правовою підставою для прийняття необхідних рішень компетентними державними органами, відповідальними за правильне використання земель та їх охорону. Самі органи, провідні моніторинг, не приймають рішень, що зобов'язують природокористувачів здійснювати ті чи інші дії щодо усунення виявлених правопорушень. Такі рішення приймають наділені відповідними повноваженнями державні органи, які ведуть контроль за використанням земель та їх охороною.

Пам'ятайте, що "Державний моніторинг земель" досить складна тема і краще написати унікальну, якісну роботу та бути впевненим в успішній здачі, ніж переживати, скачавши неунікальні роботу. Багато викладачів перевіряють роботи на унікальність.

ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ

Весь список зразкових тим за Земельним праву