Реклама
Реклама
Реклама

Як захистити флешку від вірусів вручну?

  1. Як захистити флешку вручну?
  2. замість післямови

Тема вірусного зараження вже досить побита, але хотів би запропонувати ще один метод захисту вашої особистої інформації на знімних носіях. Так як часто наші щоденні дані зберігаються на флешках, то і, природно, вони більше схильні до зараження. Як наслідок, страждає комп'ютер ...

Як наслідок, страждає комп'ютер

Як захистити флешку вручну?

У минулій статті вже описувалося, як можна відновити приховані папки на флешці , Які пропали в зв'язку із зараженням вірусами. А тепер кілька дій по захисту флешки, які доступні навіть починаючому користувачеві.

Примітка! Нижче описуються дії можна реалізувати через антивірусну утиліту - Antiautorun .

  1. Для початку переконайтеся в тому що флешка вільна від вірусів, можна бути впевненими відформатувати носій .
  2. Тепер створимо в корені флешки нову папку. Для цього натисніть сполучення клавіш Ctrl + Shift + N (або правою кнопкою мишки -> Створити -> Папку).
  3. Перейменуйте створену папку, в такий ім'ям:
    autorun.inf
    натисканням клавіші Enter збережемо нове ім'я папки.
  4. Для того щоб створений каталог не видали вірусом або діями користувачів, можна змінити атрибути папки або створити всередині неї видаляються папку (Ці дії рівнозначні за своїм результатом, обидва варіанти не дають замінити її на вірусний файл з тим же назвою!)

замість післямови

Ось і все що потрібно виконати, щоб захистити свою флешку від вірусного зараження . Цей метод тільки доводить, що убезпечити особисті дані на знімних дисках не складає ніяких труднощів.

поділіться з друзями:

Як захистити флешку вручну?
Як захистити флешку вручну?