Реклама
Реклама
Реклама

Віртуальний номер для прийому SMS

SMS-REG

SMS-REG.COM - це сучасний сервіс активацій, який призначений для прийому смс повідомлень. Існують одноразові номери телефонів для SMS або оренда індивідуальних віртуальних телефонних номерів.

сервіс смс рег кому надає якісні послуги в режимі двадцять чотири години сім днів на тиждень за доступною вартості. Все забезпечується тим, що безліч послуг з прийому повідомлень автоматизовані - для всіх користувачів послуг це означає швидку швидкість роботи, а також виключення всіляких помилок в одержуваних смс.

Сервіс застосовує різні центри обробки даних в різних країнах, а також містах. Цим забезпечується великий вибір пропонованих номерів для активацій, а також якість роботи наших послуг - адже сервіс не залежить від роботи конкретної людини. Завдяки чому можна здійснювати активації або користуватися віртуальним номером незалежно чи є "активатор".

Одноразові номери телефонів - дають можливість отримання смс без застосування телефону, завдяки цьому наш сервіс буде доступний і ефективний в будь-якій країні, де є доступ до інтернету. Робота даної послуги не залежить від покриття мережі, абсолютно не вимагає SIM карт або обладнання. Для прийому смс необхідно просто почати застосування сервісу. Індивідуальні номера, то автоматичну відповідь sms, повторне отримання повідомлення - це все можливо тільки нас.

Дуже важливою перевагою віртуального номера є маленька ціна, а також можливість гнучкого застосування в різних ситуаціях. Немає потреби працювати з фізичними сім картами і різними обладнанням. У випадках коли потрібна велика кількість sms підтверджень - віртуальні номери значно спрощують процес роботи. Наприклад, при активації акаунтів в соцмережах, при рекламних підписках, при підтвердженні різних профілів на веб сайтах знайомств, при реєстрації на ігрових сайтах, а також у випадках, коли ви не хочете афішувати реальний номер, щоб в подальшому вам не надсилали на нього спам . Більш детальна інформація знаходиться у нас на ресурсі sms-reg.com сервісу.