Реклама
Реклама
Реклама

Авто-няня, або дитяче таксі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

15 грудня 2010, 16:43 Переглядів: 15 грудня 2010, 16:43 Переглядів:   Фото з сайту http://bizcentr

Фото з сайту http://bizcentr.com

Ранок, машина зламалася, дитина запізнюється в школу ... Кожен батько хоч раз в житті, але стикається з такою проблемою. Дорослий впадає в паніку, безвихідна ситуація призводить до конфлікту між батьком і дитиною. Щоб уникнути загострення обстановки, існує рішення - замовлення таксі .

Звичайно, багато батьків психологічно не готові довірити свого безцінного дитини незнайомій людині. Але коли трапляється непередбачена ситуація, вибору, як правило, у батьків не залишається.

Що таке перевезення без супроводу дорослого? Батько замовляє таксі, автомобіль приїжджає, але таксист відмовляється везти дитину одну і брати на себе тягар відповідальності за чуже неповнолітня чадо. А раптом щось трапиться під час поїздки? Навіщо водієві таксі зайві проблеми? Тому звичайні таксомоторні організації уникають надання подібного виду послуг.

Зовсім інакше йде справа з перевезеннями таксомоторів службами, які спеціалізуються на так званому "дитячому таксі", або "авто-няні". Основні послуги, які пропонують служби таксі для дітей:

  • доставка дитини в дитячий сад або будь-яке інше навчальний заклад (школа, гурток, спортивна секція) і назад додому;
  • проїзд до кінотеатру, театру, для зустрічі з друзями;
  • поїздка до родичів (бабусі, дідусеві).

Зазвичай послуги дитячого таксі замовляються і обговорюються заздалегідь. Таксомоторна організація найчастіше розподіляє надходять заявки за добу. Дитину може перевозити як один і той же водій, так і різні таксисти. У службах таксі Москва пропонує скористатися перевезенням дітей. Можна вибрати вузькоспеціалізовану компанію, тоді батькам надається можливість поїздки на таксі з конкретно обраним водієм. Це допомагає переконатися в безпеці пропонованих послуг і прийняти зважене рішення - наймати цього таксиста в ролі авто-няні чи ні.

Позитивне враження у клієнта про службу дитячого таксі складається за такими основними критеріями: марка автомобілів таксомоторного парку компанії, наявність ременів безпеки і дитячих автокрісел (і їх відповідність віку й вазі), стан салону пропонованого автомобіля (чистий, не прокурений), відсутність сторонніх шумів ( шипляча радіосистема). Особлива увага приділяється оплаті послуг дитячого таксі: знижки для постійних клієнтів, безкоштовне простоювання в пробках.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Авто-няня, або дитяче таксі". інші Авто новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Що таке перевезення без супроводу дорослого?
А раптом щось трапиться під час поїздки?
Навіщо водієві таксі зайві проблеми?