Реклама
Реклама
Реклама

Купити готові комплекти відеоспостереження для приватного будинку - «Відок-СБ»

Комплект системи відеоспостереження

від 12 500 руб.

Забезпечити безпеку заміського котеджу і повністю запобігти несанкціоноване проникнення на прибудинкову територію зловмисників дозволяє установка комплекту відеоспостереження, купити в Єкатеринбурзі який можна в компанії «ВІДОК-СБ». Ми пропонуємо придбати надійне і бездоганне в експлуатаційному плані обладнання, що дає можливість не тільки заощадити, не втрачаючи при цьому на ефективності відеоконтролю, а й отримати високий рівень захисту. Комплект відеоспостереження гарантує ідеальний моніторинг ситуації як всередині будівлі, так і навколо домоволодіння в період вашої відсутності.

З огляду на потреби наших клієнтів, ми підібрали відразу кілька різновидів комплектів, в тому числі і бездротових. У нас ви можете придбати обладнання:

  • на 2 камери;
  • на 4 камери;
  • на 8 камер;

Комплект системи відеоспостереження   від 12 500 руб

Купівля зовнішнього (для вулиці) і внутрішнього (для приміщень) відеообладнання в компанії «ВІДОК-СБ» передбачає безкоштовну консультацію досвідченого майстра, оптимальну ціну і виняткову надійність всіх вузлів і модулів.

Багатогранний вибір систем відеоспостереження для приватного будинку, готові комплекти в якому займають лідируючі позиції, сьогодні актуальне у споживачів зовсім не випадково. Привабливий альянс коректного функціонування, тривала експлуатація і доступна вартість пристроїв дозволяє підбирати рішення під будь-які бюджетні та технічні запити замовників. гарантуємо оперативну установку , Висока якість регулярного, а при необхідності і додаткового обслуговування систем і їх своєчасну модернізацію.

Ми зможемо запропонувати системи зовнішнього відеоконтролю, а також камери, призначені для установки усередині приміщення. Ви зможете ефективно вирішити будь-які завдання і забезпечити для власного будинку бажаний рівень безпеки.

Детальну відповідь на питання про вартість установки камер відеоспостереження дізнаєтеся по тел: +7 (343) 297-34-48.