Реклама
Реклама
Реклама

Сиктивкарський красуні вийшли проти вітру «БНК

Забіг «Моделі проти вітру» став одним з найбільш видовищних у програмі XXXI Всеросійської масової лижної гонки «Лижня Росії - 2013» в Сиктивкарі. Десять моделей агентства «ПРЕМ'ЄР's ТВ» встали на лижі і проїхали символічні 500 метрів. Переможницею стала студентка сиктивкарського держуніверситету Аліна Буракова, яка знайшла титул Міс «Лижня Росії - 2013».

Переможницею стала студентка сиктивкарського держуніверситету Аліна Буракова, яка знайшла титул Міс «Лижня Росії - 2013»

Фото Кирила Затрутін і Миколи Антонівського

Незважаючи на те, що всі учасниці старту були як на підбір красиві, забіг все ж вийшов, скоріше, забавним. Деякі моделі сильно здивувалися, коли побачили на старті, що їм доведеться на лижах піднятися в гору. Інші відразу чесно зізналися, що на лижі встали вперше.

Воно і було помітно: відразу після старту учасниці почали втрачати палиці. Не обійшлося і без драми: майже подолавши фінішний спуск, що йшла врівень з Аліною Буракова Аліса Максакова не змогла втриматися і впала. Втім, дівчина, усвідомивши безглуздість ситуації, голосно розреготалася, запевнивши, що з нею все в порядку.

Втім, дівчина, усвідомивши безглуздість ситуації, голосно розреготалася, запевнивши, що з нею все в порядку

Новоявлена ​​Міс «Лижня Росії - 2013» від себе такої прудкості явно не очікувала. Отримавши подарунки і червону стрічку, міс довго не могла знайти слів, щоб описати журналістам свої враження. У підсумку, подякувавши організаторам, дівчина зазначила, «що спорт - це прекрасно, а вставати на лижі їй доводиться дуже рідко».

Міс «Лижня Росії - 2013» за версією читачів БНКомі, якої стала Христина Лапіна, виявилася не більше балакучою. Хоча дівчина чесно сказала, що такого визнання з боку відвідувачів сайту не очікувала. Свої враження від спортивного свята Христина сформулювала так:

- Можливо, лижі не найулюбленіший мій вид спорту, але я вважаю, що спорт обов'язково повинен бути невід'ємною частиною нашого життя. У мене самої на тижні по три тренування, і це багато в чому допомагає зберігати красу і гарний настрій. А коли відбуваються подібні масові спортивні свята, це подвійно чудово, - зазначила Христина Лапіна.